Takeover w/ Adam Port b2b &ME b2b Rampa | YALTA CLUB


Парти-поредицата Takeover на YALTA CLUB продължава тази събота с ново завръщане на големи любимци на българската публика. Гости на поредното издание на еклектичната серия партита ще бъдат основателите и членове на един от най-големите немски електронни лейбъли - Keinemusik.

Възходът на Keinemusik започва още със създаването му през 2009 г. С релийзи на своите основатели Adam Port и &ME, както и с издания на останалите артисти в сплотеното крю - David Mayer, Rampa и Reznik, лейбълът успява да вкара всеки от своите тракове високо в чартовете на Beatport. Още през 2012 г. &ME пробива в топ 5 на най-чартваните артисти в елитната класация на Resident Advisor, редом с имена като Maceo Plex, Huxley, Subb-an и Nick Curly. В същата класация Adam Port застава под № 16. Това е и годината, в която Keinemusik се преборва за титлата за най-добър лейбъл на Faze Magazine, като се нарежда пред институции като Drumcode, Ostgut Ton, Cocoon, M_NUS, Kompakt и Innervisions. 

Колкото до траковете на момчетата от "Кайне", то всички ги знаем. Не веднъж и два пъти сме танцували под звуците на вече емблематичните "After Dark" и "Woods" на &ME, но дори преди тях немците ни хванаха окото с Purple Rain, Ashes, One Day и други от най-емблематичните продукции в последните 10 години на еклектичната хаус сцена. 

Това обяснява и дълбоката връзка, която YALTA успя да изгради с артистите на знаменития лейбъл. Adam Port дебютира у нас с парти в Ялта през далечната 2011 г., преди да се завърне за общ гиг с Tensnake през 2012 г, като част от поредицата Elevate. В следващата година той се завърна в YALTA, отново в рамките на Elevate, но този път бе довел и своя творчески партньор - &ME. Партито се проведе преди точно 4 години (плюс-минус няколко дена), на 29.03.2014 г. и бе едно от най-качествените попадения на букинга на клуба през онзи сезон. По-широката публика успя да се запознае с Кайне-артистите на Solar Easter 2014, когато те пускаха на една сцена с Magda, Troy Pierce и NYMA и направиха един от най-качествените сетове за събитието. Щурмът на немския лейбъл продължи в рамките на Takeover поредицата през месец май 2016 г., когато Adam Port се завърна за пореден път в София, този път заедно с друг от Кайне-дейците - David Mayer. Така стигаме до този втори Кайне Takeover - Adam Port и &ME се завръщат, като този път водят диджей № 4 от големия си лейбъл - Rampa. Към тях ще се включи и нашият любим резидент, на когото вече 15 години не можем да се наслушаме и винаги успява да ни изненада с по нещо ново - Liubo Ursiny.
Тримата редовно правят подобни шоукейс партита, заедно с David Mayer и Reznik. Стилът на музиката е променлив, но сериозно се набляга на по-мелодичния и еклектичен тип хаус музика, примесен с доста трайбъл елементи и нотки от други жанрове, които да щипнат леко слушателите. Сетовете редовно преминават 7-часовата бариера, както се очаква да се случи и в събота. Ако търсите изключително качествено диджей преживяване без излишна грубост и тежест на музиката, то Keinemusik Showcase е вашето събитие. Прибавете и типичната за Takeover поредицата извънземна атмосфера, качествен звук, минималистични светлини и забраната за снимане със светкавица, и получавате клуб, който преминава през един своеобразен wormhole в изцяло друга вселена на звука.Междувременно, имате още малко време да се включите в Keinemusik Giveaway на сайта на Takeover, където раздават тениски, винили и карти на големия немски лейбъл. Победителите ще бъдат уведомени на 17.03, така че бързайте за се запишете в томболата.
Билети за партито ще има само на място. Facecontrol is on. See you there and #JoinTheTakeover
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар