Sofia Steppers #4 w/ Ras Tinny | 07.04 | MIXTAPE 5

По време на събтието ще чуем ексклузивно изпълнение на общия проект между Samity и Ras Tinny

Sofia Steppers се настани успешно в програмата на нощна София със своите три отминали събития с dub насоченост. От организацията вече анонсираха четвъртото издание на поредицата. Специален гост в него ще бъде ирландското MC Ras Tinny, който има редица колаборации и международни участия с Dub Dynasty и Alpha & Omega. Изпълнителят е част от Steppas Records от 2013 г. и активно участва в повечето издания на лейбъла. 

Като подкрепящ акт в събитието ще се включи Beatoven, подготвяйки изцяло винилова dub/reggae селекция. Заедно с него на сцената ще се качи и вокалистът Kappa Irie, който е една от най-значимите фигури на родната сцена в тези музикални направления. Със сет с изцяло неиздавана музика ще се включи и Samity, като се очаква и ексклузивна сесия, представяща новия проект на българския продуцент със самия Ras Tinny.

Събитието ще се проведе на 7-и април в малката зала на MIXTAPE 5. Началният час е 20:00. Билетите са налични за продажба в мрежата на Ticketlogic, като моментната им цена е 15 лв.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар