Paco Osuna | YALTA CLUB


Този петък един от най-големите любимци на българската техно публика се завръща в YALTA CLUB. Испанецът Paco Osuna ще е следващият гост на столичния клуб. Името на синьор Пако е много уважавано на българската сцена и се очаква събитието да напълни голямата зала на клуба.

В последните години Paco Osuna наистина се превърна от много добър артист в хедлайнър. Кариерата му започва преди повече от 20 години, но едва в началото на сегашното десетилетие, той наистина изригна на техно сцената - главно след като стана резидент на ENTER. в Ибиза. Името му набра страшно голяма популярност и той се разви още по-нагоре - от кръга M_NUS на Richie Hawtin до голям диджей, който сам набира качествен кръг млади техно продуценти около себе си. По-късно продължи силната серия, като стана част от Music On, заедно с големия Marco Carola. След това бе избран от PLAYdifferently Model1 да бъде посланик на технологията, редом до Loco Dice, Richie Hawtin, Dubfire и Chris Liebing - иначе казано, каймака на каймака в техното. Същевременно, той се съсредоточи и върху развитието на своя над десетгодишен лейбъл - Mindshake, като през 2106 г. от лабораторията му излезнаха 45 релийза, които щурмуваха техно класациите на Beatport.

Връзката на испанеца с България е позната на феновете у нас. На Paco му харесва да пуска тук и затова редовно се връща. Освен пърформънса му на Takeover в края на 2015 г. и участието му на M_NUS Showcase на Richie Hawtin в рамките на Solar Summer 2014, той поставя и абсолютният рекорд за артист на Solar Easter - "техно Солара". Paco Osuna е единственият гост-артист, който е участвал три пъти в събитието Solar Easter, пускайки през 2013, 2015 и 2016 г. И има защо. През 2015 г. сетът на Osuna бе поставен срещу сета на Marcel Dettmann в таймтейбъла. Двамата трябваше да се конкурират за около 4000 души публика. И победителят бе повече от ясен - българската публика избра испанския диджей, като над 3500 от тези 4000 души куфееха пред неговия пулт. Затова не бива да изненадва никого, че Paco Osuna продължава да идва в България - защото България очевидно го обича.

Билети ще има само на врата, на цена от 30 лв. Фейсконтролът ще работи, както обикновено. Подгряващите диджеи ще бъдат резидента на YALTA Philip Chernikov и един от големите приятели на клуба, както и един от най-талантливите ни млади електронни артисти - Diass.

Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар