Oddisee @ Sofia Live Club | 07.04 | Reel Feel


Както разбрахте от тази статия, Reel Feel планират силна пролетна програма през месеците март и април. След запомнящите се концерти на Jessy Lanza и Wax Tailor, половината от заплануваните събития вече отминаха. И докато емоциите от двата предходни концерта все още бушуват в нас, предстои третото мероприятие от колаборацията между Reel Feel и Sofia Live Club. На 7-и април в заведението ще гостува един от най-значимите актуални хип-хоп артисти на сцената в момента. Oddisee ще превземе столичния клуб със силна доза качествен рап, подкрепен от музикантите от Good Company и гласът на Oliver St.Luis.

Роден с името Amir Mohamed el Khalifa, Oddisee произлиза от брак между суданец и афроамериканка. Любовта му към хип-хопа се ражда още в тийнейджърските му години, когато той е запален от братовчедите си по популярния стил. Впоследствие младежът стартира своя собствена кариера, подтикнат от порива да изразява себе си с рими. По-нататък изпълнителят стартира първите си опити в създаването на бийтове, след което идва и захласването му по мастъринга. Така за кратко време Oddisee съумява да завършва самостоятелно целия процес в създаването на парчетата си. Като към това добавим и социално активните му рими и текстова ритмичност, разбираме защо артистът е сред най-уважаваните съвременни хип-хоп артисти в световен мащаб.

Работата на Oddisee е високо ценена в САЩ. В последните години артистът колаборира с изпълнители от ранга на J Cole, Kendrick Lamar, Flying Lotus и много други. Стилът му се характеризира с многопластово звучене, бързи бийтове и висококласни рими. Освен в богатата му дискография, творчеството му може да бъде забелязано в реклами на компании като ESPN, Quicksilver, Adult Swim и DC Shoes. За свои основни вдъхновители, американецът посочва Rakim, De La Soul и A Tribe Called Quest, чието творчество е повлияло съществено върху израстването и изграждането му като артист.

Oddisee, The Good Company и Oliver St. Luis ще бъдат в София на 7-и април, като визитата им в столицата е част от тяхното световно турне, наречено Beneath The Surface. Началният час на концерта е 22:00, като вратите на Sofia Live Club ще бъдат отворени час по-рано. Билетите за събитието са в наличност в мрежата на Eventim. Организаторите запазват правото си да правят промени по събитието, ако обстоятелствата го изискват.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1254946284597697/
Билети: https://goo.gl/Xjeq24
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар