Liquidizer Birthday | Bar Backyard


Края на 2014 г. Забавлявам се на поредното парти във вече несъществуващия клуб Charlie Sheen, когато Crash и Kickon ми споделят своята идея за нова парти концепция в София. Определено бях впечатлен и чаках с интерес. Няколко месеца по-късно идеята им бе реализирана и станахме свидетели на първия Liquidizer купон в Bar Backyard. Проектът определено раздвижи позациклилата в няколко подстила DnB сцена в страната и показа, че и liquid звуците могат да предизвикват интерес у меломаните. Издание след издание, Liquidizer ставаше все по-успешна и по-разпознаваема платформа. Резидентите на концепцията в лицето на Bruhu, Crash и Kickon направиха всичко възможно през последните 24 месеца, за да зарадват почитателите на по-мелодичния drum and bass в столицата.

След две повече от успешни години, Liquidizer организира своя втори рожден ден. По традиция събитието ще се проведе в Bar Backyard, а датата е 25-и март. Спомняме си, че на първия рожден ден на организацията, те бяха поканили гости от чужбина в лицето на Emma G и Collette Warren. Тази година няма да се прибегне до тази стъпка. Както във всичките си събития досега (с изключение на споменатия рожден ден), Liquidizer залагат на своите резиденти и силно включване от локален liquid артист. На предстоящия празник изпълнението ще бъде същото, с изключение на това, че гост DJ-ите ще са цели трима.

Компания на Crash, Kickon и Bruhu зад пулта ще правят три доказани на родната сцена имена. Kenobi, който е един от първите артисти посегнали към DnB звученето у нас, ще покаже своя нюх към душевните DnB ритми. Големият не само на габарити Smartech също има афинитет към течния саунд. Той доказва това с участията си в FSS, както и изданията си за редица лейбъли (сред които е дори и нашия Low Frequencies). Поливалентният DTK редовно показва своите качества в смесването на liquid парчета и демонстрира перфектно разбиране към този поджанр. Не бива да забравяме и споменатите трима създатели на проекта, които са демонстрирали качествата си в миксирането на водещия за концепцията мелодичен звук. За първи път в издание от сериите, Bruhu ще представи своя нов съвместен проект с Boyan - LQ Music, с който вече зарадва феновете в други столични заведения.

Събитието ще е с начален час 22:00. Входът ще бъде символичен и тардиционен за поредицата - 5 лв до полунощ и 7 - след.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/209392912873447/
Билети: Входът се заплаща на място
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар