HOSPITALITY BULGARIA | CLUB TERMINAL 1


Hospital Records за пореден път идват в България. Поредното издание на Hospitality в страната се организира от HMSU и ще се проведе на 1-ви април. В момента британският лейбъл се радва на един от пиковите моменти в развитието си. Създадени от London Electricity през 1996 г., Hospital са една от малкото организации, промотиращи intelligent* звученето. През 2016 г. марката празнува своя 20-и юбилей, издава своя релийз №300, организира първия си фестивал (Hospitality in the Park) и печели редица награди и отличия.

За поредната си визита с страната, марката ще бъде представена от цели четирима свои артисти. Сред тях са ветеранът Nu:Tone, силният холандски артист Maduk и британецът Krakota. Програмата ще бъде ръководена от MC Fava, който е един от най-силните хостове на DnB сцената в момента. От страна на HMSU ще видим дуото High Roll, EXo и Targy. Началният час на мероприятието е 22:00. Билетите са налични за закупуване в мрежата на Eventim. Побързайте да се сдобиете с пропуск, тъй като местата в заведението са ограничени. Партито ще бъде с ограничен капацитет и в кампанията бяха пуснати едва 500 билета. В момента наличната бройка е доста по-малка, тъй като по данни на HSMU, това е най-бързо разпродаващото се тяхно събитие за последните години.

За да подкрепим потока на информация към евента, се постарахме да направим две интервюта с някои от гостите на Hospitality Bulgaria 2017. На нашите въпроси отговориха MC Fava и Nu:Tone, а ето тук можете да видите двете интервюта:

Интерес предизвиква и локацията на събитието.За първи път от много време насам, HMSU организират парти в клубна среда. За целта е избран Club Terminal 1, който през годините е домакинствал не един и два DnB акта. Спомняме си и визитата на Pendulum, като събитието бе организирано от самото заведение. 
* intelligent - названието на liquid drum and bass в началните години на формиране на стила
***
Вижте още:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!