FSS pres. Kyrist (Dispatch) | 07.04 | MIXTAPE 5


Свикнали сме, когато става въпрос за DnB гости в България, да виждаме добре познати имена, които от десетилетия се подвизават на сцената. За щастие, Future Sounds of Sofia разчупват тази позастаряла концепция с по-различното си виждане за провеждане на организираните от тях събития. Вече повече от 4 години формацията не спира да отстоява твърдо своите принципи, част от които са както нишовият звук, който винаги представят, така и свежите и актуални в момента гости, които канят на партитата си.

В момента Kyrist е именно такъв артист. Изпълнителката е в постоянен растеж в последните няколко години. Всички знаем колко е трудно за една дама да пробие на електронната сцена. По презумция представителките на нежния пол са или нечии протежета, или красиви ефирни обвивки, представящи творчеството на някой друг. В случая на Kyrist това не е така. Тя вече има издания за големи лейбъли от класата на Formation Records, Dutty Audio, Proximity, Vandal Records и др. Със своите студийни умения дамата достигна до издание за Dispatch LTD, което излезе едва преди няколко месеца. От ръководството на лейбъла обявиха, че това няма да е последното издание на родената в Лутън продуцентка за компанията, като дори следва нейния дебют зa водещия лейбъл от семейството - Dispatch Recordings. Както много добре знаем, Ant TC1 и колегите му в мениджмънта на издателската къща държат на високото качество на своите артисти, без да се съобразяват с външни фактори, неотговарящи и несвързани с музикалните им умения.


На всички трябва да е ясно, че Future Sounds of Sofia няма да оставят цялата светлина на прожекторите да грее само и единствено върху госта, независимо от неговия калибър. За краткото си съществуване организацията се превърна в марка, която успешно представя и промотира своето виждане за DnB музиката. Този факт задължава членовете на екипа винаги да са на ниво и да защитават принципите си, които са изградили с толкова много труд. С тази нелека задача ще се заеме Phirah, който ще е единствения представител на "стария FSS". Наблюдателните ни читатели вече са забелязали, че в последно време около организацията левитират няколко стойностни артисти. Hydrashock и Vasquez NZ за пореден път ще излязат на сцената в парти на организацията. Това ще направи и Thrust, който ще излезе в b2b сесия с дебютиращия фен на минималистичния DnB и 140 bpm ритмите Lazh. Ядрото на новата формация Основа затваря лайнъпа в лицето на The Seismologist и Metastasys.

Събитието е насрочено за 8-и април и ще се проведе в малката зала на MIXTAPE 5. Входът ще се заплаща на място и ще е на стойност 10 лв преди 00:00 и 12 лв - след.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1551665204848156/

Вижте още:


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар