EXE pres Episode VII "IN: EXISTENCE"


На 18-и март EXE ни представят първото си парти за годината. Това ще е седмото издание от поредицата им и отново ще се проведе в "Nu Boyana Film Studios". Мястото предлага неограничени възможности, а организаторите споделят, че темата на вечерта ще бъде свързана с технологиите, космоса и пространството.

Първият гост DJ ще бъде Citizen Kain. Самите EXE доста добре са разказали за артистите в страницата на евента си, но и аз ще се опитам да вмъкна нещо. Бързо развиващият се френски DJ винаги се старае публиката да е доволна. Сетовете му включват много дълбочина и енергия. Citizen Kain експериментира с всеки подстил на техното, комбинирайки мелодии и ритмични ефекти. Успешната му кариера е резултат от тази креативност и го дърпа само напред.

Следващият гост на EXE e Leonardo Gonnelli. Италианецът започва да се занимава с музика още през далечната 2001 г. и е силно повлиян от техното и acid house-а в Детройт. Големи имена като Loco Dice, Richie Hawtin, Jamie Jones, Adam Bayer, Marco Carola, Sven Väth и Dubfire усещат неговия динамичен вайб. Това го отвежда на сцените на Space Miami, Dockyard Festival (ADE) в Амстердам, както и Sonar Off Week в Барселона.

Fer BR определено е един от най-креативните испански DJ-и в момента. Той също се е повлиял от типичното техно от началото на века и отрано е забелязан и подкрепен от Carl Cox, Richie Hawtin, Paco Osuna, Marco Carola и Umek. Неговият стил е по-енергичен и по-тъмен от тези на другите двама гости. Това обещава разнообразие и развитие на музиката през вечерта на 18-и март.

Последният гост, за когото ще разкажем, е румънката Livia Andrei. Красавицата винаги обещава ускорено и интензивно музикално приключение, където и да пуска. Музиката ѝ, както и самата тя, е заредена с много позитивна енергия, която се предава на всички, които я чуят. Интересен факт за нея е, че първата ѝ среща с електронната музика е, когато тя е едва на 12 години и майка ѝ я води в клуб в Румъния. Оттогава искрата в нея е запалена и тя не спира да се развива. Досега е посетила множество фестивали в Европа и в родната си страна, а за седмото издание на EXE е приготвила специална селекция.


С нетърпение очакваме този креативен евент и какво са измислили EXE този път. Мястото е "Nu Boyana Film Studios". Промо-билети може да закупите за 25 лв, както и на място за 35 лв. Лица под 18 години няма да бъдат допускани.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар