EACH pres. Luis Flores & Teuton | HUNT


Както напоследък твърдим и в публикациите, и в радиото ни, techno сцената в България е в своя абсолютен пик в момента. На хоризонта изскочиха нови организации, които със своите концепции разнообразяват звученето по всевъзможен начин. Почти всяка седмица в страната идват големи имена в жанра, а партитата винаги са пълни до краен предел. Звученето, от своя страна, е вариативно и наситено откъм подстилове. В страната редовно гостуват както изпълнители в топа на най-престижните класации, така и представители на дълбокия underground. За последните месеци в сайта ни все по-често влизат имена на нови организации, имащи какво да покажат, когато става въпрос за techno. И ако повечето от тези организации са съставени от млади агенти със свежа кръв, все пак виждаме и нови проекти на истински ветерани в бизнеса.

Един подобен проект е новата организация Each, зад която стоят Sajet и Joy. Двамата сезонни techno дейци обединяват сили, за да представят своето виждане за клубната изява на techno музиката у нас. Дебютното събитие на фракцията предстои на 1-ви април и ще се проведе в бастиона на тежкия саунд в София - HUNT. Началният час ще бъде 23:00, а билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic. Each са се погрижили да поднесат на techno феновете една незабравима вечер, ръководена от двама силни чуждестранни артисти. Водещото име в лайнъпа е това на берлинчанина Luis Flores. Към него ще се присъедини и загадъчния му колега Teuton. Не бива да забравяме и българския съпорт, който ще е съставен от високопоставени артисти на местната сцена.


Luis Flores е от тези артисти, които трудно могат да бъдат вкарани в даден стил. Роден в Гуадалахара, Мексико, артистът се мести в Берлин. Живеейки в една от столиците на европейската dance култура, Luis все по-успешно развива своята музикална идентичност. За близо 20 години на сцената той показва афинитет към мрачните и трипиращи изпълнения с дължина между 2 и 5 часа. Хипнотизиращите му изяви често са под формата на live act. В студиото Luis Flores също показва влечение към мрачните звуци. Парчетата му са издавани от лейбъли като Droid и CLR, през които изпълнителят представя по-голямата част от творчеството си. Преди няколко сезона роденият в Мексико продуцент създава и безплатен фестивал в родния си град Гуадалахара, с което привлича стотици потребители на techno музиката от цял свят в Централна Америка.Teuton е от този род артисти, които държат своята лична информация добре прикрита в онлайн пространството. Загадъчният изпълнител обаче е добре познато име на феновете на industrial звученето. Музикалните профили на продуцента са изпълнени с динамично techno, изобилстващо от типичната industrial атмосфера и високоинтензивен заряд. Несъмнено артистът ще покаже своята класа и в София, като от него очакваме всевъзможен род изненади. От българска страна зад пулта ще бъдат двамата създатели на Each: Sajet и Joy, както и представителят на Driving Forces Recordings - Dimitar Georgiev.

Събитието не е за изпускане!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1459489490750476/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!