Dub FX е първият обявен хедлайнър на HippieLandia 2017


Да, HippieLandia Festival ще се проведе и през 2017 г. Събитието дебютира през 2016 г. и смеем да кажем, че беше едно от най-добре организираните и позитивно заредени събития за лятото. Със силен лайнъп, обхващащ techno, house, electronica и drum and bass звученето, близо 10 хедлайнъри и силен местен съпорт, мероприятието остана като един от приятните спомени на столичния летен нощен живот. Локацията също не е за пренебрегване - паркът на Летище София, в непосредствена близост до метростанцията. Добро място, солиден лайнъп, чист въздух, въртележка и капачки от бира като обменна валута. Чудничко преживяване!

Някои от въпросителните за HippieLandia Festival 2017 вече отпаднаха. На първо място, знае се датата - 23-и юни. Вече се знае и първият хедлайнър - Dub FX. Все още не е ясно колко вечери ще е събитието и дали ще видим разностиловата подредба от 2016 г. Не можем да кажем дали отново ще има въртележка, но силно се надяваме. Със сигурност по-голямата част от неяснотите ше бъдат разкрити до няколко седмици. Ние в момента се насочваме към това, което знаем за събитието. А то никак не е малко!

Първият гост за събитието е вече известен. Dub FX бе обявен като голямата звезда на мероприятието. Безспорен любимец на публиката, австралиецът Бенджамин Станфорд извървява дългият път от учичен певец до признат изпълнител с над 10-годишна кариера, 6 студийни релийза и редица награди и отличия. Ако трябва да върнем лентата назад, Dub FX е добре запознат и със самото място на провеждане на събитието. През 2015 г. той гостува в парка на Летище София с целия си бенд. Концертът беше феноменален и се прие добре от публиката, като силно впечатление направиха и другите двама хедлайнери - Dub Phizix и Strategy. Лятната изява на Бенджамин отпреди две години далеч не е първата му визита в страната, като той вече се е превърнал в един от големите любимци на родната публика. Напълно заслужено, разбира се.

Билетите за фестивала са вече налични за продажба в мрежата на Tickletportal. Цената им е 35 лв. Малко по-евтини пропуски могат да бъдат намерени в Магазин "Яко", като там цената им е 32 лв.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар