Conjure & Renesanz pres. Emmanuel Top, Rebekah & Roberto Capuano


Младите и амбициозни Conjure се съюзяват с опитните Renesanz по работата върху едно от последните партита за месец март. Те канят три величия на техно сцената, а именно - Emmanuel Top, Roberto Capuano и Rebekah. Невероятен подбор на артисти, всеки различен и много мощен. Очаква се музиката да е по вкуса на всеки техничар - от acid до dark.
Заради предстоящите парламентарни избори обаче, локацията се мести от Зала "Универсиада"  в Складове "Деспред" зад митница "София". Това ще позволи събитието да продължи до 9 часа сутринта, а и като че ли обстановката се харесва на публиката повече.

Нека първо да кажем две думи за подгряващите изпълнители. Феноменалното дуо Balthazar & JackRock (Renesanz) са първите имена в статията ни. Те не спират да ни изненадват и да ни заливат с качествена музика. Последно от тях можем да чуем и 46-тия епизод от радио предаването им, в колаборация с първия гост DJ, за който ще можете да прочете в редовете по-надолу - Emmanuel Top. От друга страна, Conjure предизвикаха истински фурор с партитата, с които стартираха - все пълни зали и доволна публика, както и търсене на по-различна атмосфера. Както винаги ще можем да чуем и техните резиденти, откриващи и/или закриващи вечерта - Zett Ferral и Marico.

А сега и за хедлайнърите:

Първият е един от най-успешните френски продуценти - Emmanuel Top. Въпреки своя успех, той страни от шума на медиите и новините за себе си. Въпреки че се занимава с музика от 90-те години на миналия век, информацията за него в интернет пространството е почти нищожна. Той предпочита да прекарва времето си по много по-съществени и важни начини, а именно работата по собствените му успешни лейбъли Attack Records and Triangle Records.
Като добавка към соло кариерата му, в колаборация с Bruno Sanchioni и Bruno Quartier през 1996 г., се ражда триото B.B.E., което бе активно от 1996 до 2003 г. и издаваше невероятни транс продукции в субжанровете acid trance и dream trance. Две години по-рано той издава един от най-известните си тракове "Turkish Bazaar", много популярен и до днес. Част от лириките в него са оригинално изпълнени от Jim Morrison в песента "Black Polished Chrome" на The Doors,

Roberto Capuano е следващият гост DJ, поканен за 24-и март. Той е добре познато име у нас. През 2015 г. той беше гост у нас, благодарение на Under_Construction и поредицата им Rave_Ground. От 11-годишен Capuano се увлича по музиката и програмите за създаването ѝ. Завършва Музикална академия като звуков инженер и по-късно започва работа с неаполитанските лейбъли "AnalyticTrail" и "Unrilis". През януари 2009 г. Roberto издава "Got You EP" и веднага събира погледите и вниманието върху себе си, включително и от Richie Hawtin, Alex Under и Umek. Издигането му продължава и края на 2011 г. издава първия си трак за "Drumcode", наречен "Oblique". През 2013 г. неговият соло ЕР "Vertigo" държи първото място на Beatport Top 100 Techno повече от месец и стои в класацията почти година. Невероятната му музика е пускана от Adam Beyer, Joseph Capriati, Markantonio, Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin и Dave Clarke. Енергични, повдигащи и подходящи за всякакъв тип публика - траковете му винаги наелектризират!

Rebekah - красавицата от Англия няма нужда от представяне. Тя директно чупи вратата с тежкото си dark techno. През лятото на 2013 г. нейният ЕР “Cycles” EP дава началото на тъмната ѝ страна. Продукциите ѝ стават плътни и мрачни. Любовта ѝ към този стил я прави легенда на ъндърграунд звученето. Миналата година тя отпразнува 20 години зад пулта и подписа договор със Soma Records. През февруари издаде и дебютен албум ""Fear Paralysis".
Преди няколко дни Rebekah публикува и собствен чарт Soma25, включващ любими тракове, събирани две десетилетия.


Fred Hush е последното име, за което ще разкажем. Той също набира популярност с голяма сила и има разчупен и нетипичен стил. Заетият му график го отвежда на Tomorrowland, Space & Pacha Ibiza, Solar Netherlands, Solidays France, The Bay Festival Corsica и много други.
Споделял е един дек с Maceo Plex, Alan Fitzpatrick, Len Faki, Nina Kraviz, Matador, Paco Osuna, Sven Väth и Tale of Us. Eмблематичния му трак "A Joke That Kills" достига 15-о място в класацията на Beatport, a Green Velvet прави ремикс на трака, който също заема място в класацията.

Билети в мрежата на Eventim - Билетен център НДК, Български пощи, OMV, Orange Center, Технополис, The MALL, както и онлайн на https://goo.gl/SbH1HK
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!