5 години FSS с LSB & DRS на HippieLandia Festival 2017

След като преди седмици бе обявен първият хедлайнър на HippieLandia Festival 2017 в лицето на Dub FX, добрите новини от страна на фестивала не спират да ни радват. Както и през 2016-а, така и тази година събитието ще е насочено и към drum and bass публиката. За това ще спомогнат две от най-актуалните имена на британската сцена в момента - LSB и DRS. Двамата новообявени хедлайнъри ще ръководят събитията по време на петия рожден ден на Future Sounds of Sofia, който ще бъде част от програмата на HippieLandia 2017.

Последните няколко сезона са доста продуктивни както за LSB, така и за DRS. През есента на миналата година излезе дългочаканият дебютен албум на LSB - 'Content'. Няколко месеца по-късно излезе и изненадващият релийз на DRS, озаглавен 'I Will' EP. Самият DRS е сред най-високо ценените MC-та на Острова. Манчестърският вокалист има цели два албума в своята кариера: 'I don't usually like MCs, but...' (2012) и 'Mid Mic Crisis' (2015). Интересното е, че всичките изброени издания дотук излизат от лабораторията на Soul:R. Именно там се преплитат и творческите пътища на двамата артисти. Колаборациите им започват преди доста години, но най-високо оценените измежду тях датират от съвсем скоро. През 2015 г. като част от албума, а също така и sampler изданието, 'Mid Mic Crisis' излиза парчето 'The View', в което двамата музиканти си партнират с Tyler Daley. Парчето бързо обикаля клубовете по целия свят и разбива всички DnB класации и чартове. Година по-късно триото повтаря успеха с 'Missing you', част от албума 'Content' (и sampler изданието към него).Освен в студиото, DRS и LSB си партнират успешно и в сценичните си изяви. Не са еднократни случаите, в които единият артист е бил част от шоуто на другия. Съвместните им представления са били част от най-големите клубни събития и фестивали в световен мащаб. Въпреки че датира от преди половин година, споменът за съвместната им изява на Beach сцената на Outlook Festival 2016 е още пресен. След като DRS подкрепи сета на LSB, започна и изявата на проекта DRS Live, в който MC-то си партнира с манчестърската банда 8 Gold Rings.

На 23-и юни ще видим двамата британци и на сцената на HippieLandia Festival, като се очаква тяхното шоу да бъде подкрепено от артистите на организацията-рожденик Future Sounds of Sofia. Все още не се знае дали британците ще бъдат на една сцена с Dub FX или фестивалът ще има повече от една арена, подобно на предишното си издание. Този, както и много други въпроси относно събитието, ще намерят своите отговори съвсем скоро. Стойте нащрек и следете страницата ни за още много свежа информация около HippieLandia, FSS, EventEase и още много други представители на електронната музикална сцена в страната!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар