4 години Electrosphere | HUNT


Преди четири години на българската електронна сцена се появява нова организация. Нейното име е Electrosphere и тя оперира главно в techno, tech house, house и tribal направленията. В своята кратка история фракцията се е старала да създава интересни събития, които да я отличат от останалите промоутърски формации. Освен на клубната сцена, Electrosphere се подвизава успешно и в лятната фестивална програма в страната. Вече няколко сезона ставаме свидетели на Electrosphere Festival, който се провежда в близост до София и е една желана дестинация за феновете на techno музиката у нас.

На 31-ви март марката ще отпразнува началото на петата година от своето създаване. За да отпразнуват подобаващо своя четвърти рожден ден, организаторите създават интригуващо парти, на което ще видим представители на голяма част от силните формации на родната techno сцена. Представител на Electrosphere ще бъде най-дейният им член - Kris. В лайнъпа личат имената и на единия от създателите на Renesanz - Jackrock, Pavel Petrov от EXE, Christian Craken от Phobia и Alexander Angelov от Techno Rising.

Началният час на мероприятието е 22:00 часа, а локацията - просторното парти пространство на Club Hunt (подлеза на НДК). Цената на достъпа до полунощ е 10 лв, а след 00:00 часа - 15 лв.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1846382332312835/
Билети: Достъпът се заплаща на място
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар