3 Години Together | Culture Beat


Together празнуват своя трети рожден ден на 10-и март в клуб Culture Beat. Организацията е една от резидентните формации в заведението и е постоянна част от всяка история в клуба. Deep house и tech house формацията вече няколко месеца промотира тези отрасли от клубното звучене, събирайки одобрението на немалък брой фенове за всяко събитие.

За да отпразнуват подобаващо своята годишнина, Together са поканили италианеца Franz Costa. Oт страна на формацията зад пулта ще са Gabriel Del (подкрепен от Slim), Marsel Rohas, Guney, Relina, Vladow и Vladimir Karchev. Озвучаването в заведението е дело на професионалистите от Stagemasters. Билетите за партито са налични в мрежата на Eventim, като цената им е 15 лв.

Ако желаете да се потопите в ритмите на качествената tech и deep house музика, това е едно от събитията, които ви препоръчваме. От Together напомнят, че използването на телефони на дансинга по време на техни събития е забранено!

Събитие: https://www.facebook.com/events/262529270843368/
Билети: https://goo.gl/MSrP7w
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар