Yalta Club Birthday w/ Sandy Rivera & DJ Rady


Както вече писахме в последните статии за Yalta, клубът празнува рождения си ден през февруари. Както всяка година, и този път ще видим най-любимите диджеи на клуба и публиката му през годините. След Fedde Le Grand, гост на самото събитие по повод рождения ден ще бъдат Sandy Rivera и DJ Rady.

Концепцията за рождения ден на Yalta тази година се състои в обединяване на два от славните периоди в развитието на клуба. През 90-те години Ялта бе синоним на различното, интересното, новото и модерното в нощния живот на София и голяма заслуга за това има DJ Rady. След поредица партита през 2014 и 2015 г., сега той се завръща в афиша на клуба специално за рождения им ден, където ще застане редом до друго голямо име в историята на софийската парти-институция - Sandy Rivera.

Ривера е от тези диджеи, които колкото и да се щурат по света, пускайки на най-големите фестивали и в най-известните клубове, винаги се връщат в Yalta. Както и за публиката, така и за самия диджей, това място е специално. В началото на новия век Rivera, както и други големи и много обичани диджеи, които сме виждали да пускат на рождения ден на клуба - Hernan Cattaneo, Sharam, Mark Knight, бяха емблематични за саунда на заведението. Всички тези артисти изключително много обичат българската публика и са го доказвали неведнъж. Sandy за последно го направи през януари 2012 г., когато също дойде в Yalta да празнува рожден ден, но не техния, а своя! Да, той избра точно това място за своя празник, защото искаше да го сподели с една от най-качествените публики в света.

Билети за това парти няма. Вход - също. Вратите са отворени след 23:00 часа за всички, като единственото условие е да преминат фейсконтрола, който, въпреки празника, ще бъде отново на висота.

Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар