Как премина Winter Carnival w/ Stefano Noferini & Manic Brothers


В последната събота на месец януари организацията Kontrol Ground събра в Студио "Орфей" стотици рейвъри за едно невероятно събитие - Winter Carnival. Гост DJ-и бяха Stefano Noferini и Manic Brothers.

Точно в 22 часа старт на вечерта зададе Spiro (Мирослав Ненчев) от Under_Construction. Въпреки ранния час за неговата изява и едва шепата хора, които го слушаха, неговият сет беше брутален и скандален. Миксовете му на Dennis Cruz и David Herrero накараха дори барманите да си позволят да танцуват зад двата бара преди да дойде голямата тълпа. Купуването на напитки при тях ставаше с жетони без проблеми.

Залата беше празна точно до 23 часа, когато Ninja & Heath (Under_Construction) застанаха зад пулта и посрещнаха вълната с типичното си техно със силни басове.
Тогава и за първи път ми направиха впечатление зелените лазери и светлините на евента, достойни за hardcore фестивал в Холандия. Признавам, че спряха да ми пречат, когато видях колко ефектни снимки стават с тях за фон.


В полунощ Zett Feral и Marico (Conjure) продължиха започнатото. Те сякаш заложиха повече на сигурното, защото бяха подбрали доста известни и класически тракове, като например Let Me Lead You на Arjun Vagale и Son Of A Gun на Vangelis Kostoxenakis

Друга важна подробност, която трябва да отбележим, е, че поради липса на печки за зоната за пушене отвън, организаторите направиха компромис и позволиха да се пуши вътре. Когато Stefano Noferini излезе зад пулта в 1:30 мисля, че малко хора успяха да го видят наистина и дори лазерите трудно пробиваха през дебелия дим в залата.

По-важното беше не да видим Stefano, а да го чуем. Той смесваше ретро парчета с мелодични вокали и тежки басове, при което се получаваше комбинация, каквато само той може да уцели. Затова именно и той е любимец на публиката. 3-часовият му сет беше наистина главозамайващ!

Съжалявам, наистина, че изпуснах братята от Швеция Manic Brothers. Ако съдя по клипчетата, качени с тях от тогава, може би те щяха да са ми фаворити за това парти. Те са пускали от 4:30 до 6:30 часа.


Големият финал е бил отреден на големите Balthazar & JackRock. Създателите на Renesanz вече са неизменна част и отдават голяма морална подкрепа на екипа на Kontrol Ground и Conjure. Очакваме следващото парти, върху което ще работят заедно. То ще се проведе на 24-и март в Зала "Универсиада", а гости ще бъдат Roberto Capuano и Rebekah. Очаквайте повече подробности за него скоро.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар