[бетон] w/ Stefak | 25.02 | Underground gallery/studio


Съдейки по броя на активните организации, постоянния поток от гости и неспиращата популярност на стила, смеем да твърдим, че techno музиката е в стремглав подем в момента. Сцената се радва на устрема на няколко младим организации, успяващи дръзко да се намесят в играта на големите марки в направлението. Все по-често виждаме събития с подобен характер, които пълнят големи зали. Освен големите хедлайнери и масовите събития, стилът може да се похвали и със стабилна underground основа. Редица организации поддържат духа на стила жив, залагайки по-скоро на разчупена концепция и виждане, отколкото на големи имена и лъскави локации.

Една от тези организации е бетон. Преди няколко месеца phlp, Riddimbox и Linear Output създават серия от събития, носещи името на организацията. Покрай партитата се създава и podcast поредица, която в момента е съсредоточена върху нестандартните изпълнения на артисти от България и региона. Резидентите на бетон се стремят да радват феновете на разчупения звук чрез редовни мероприятия, в които освен самите те, участват и различни по характер артисти от страната. Поредното събитие от концепцията ще се проведе на 25-и февруари в Underground Gallery / Studio. Специален гост на партито ще бъде Stefak, който е един от стоящите в сянка пионери на house и techno звука у нас, наскоро бе определен от големия KiNK като един от любимите му диджеи. Покрай него, слотовете ще разпределят тримата артисти на бетон, които са редовни участници във всяка музикална сбирка от поредицата.

По традиция зукът на събитието ще е предоставен от Stagemasters. Предишните издания на бетон показаха страхотен подход от страна на техниците в озвучаването на помещението. От организацията държат изявите им да са подплатени със силен бас. Задача, с която Stagemasters се справят идеално. Друга запазена марка на концепцията са визуализациите от страна на Phormatik. Vladzen и компания редовно оформят страхотни спектакли, които придават цвят и светлина на концепцията. Както може би знаете, изявите на бетон започват в 23:59. Входът този път ще бъде на стойност 10 лв. Заповядайте!

Facebook: https://www.facebook.com/events/105586326630766/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар