Sofia Steppers #3 with Vibronics | MIXTAPE 5


Sofia Steppers се появи в края на миналата година като една от малкото dub алтернативи в столицата. След две локални събития, озвучени от JFF SoundSystem и High Duty Soundsystem, парти-поредицата прераства в нова фаза от развитието си. На 10-и март ще се проведе третия денс от концепцията, като този път организаторите от Majestic Samity Sound канят хедлайнър от чужбина. Основни гости на Sofia Steppers #3 ще бъдат dub легендите Vibonics, подкрепен от силното MC Madu Messenger. За локация е избрана малката зала на Mixtape 5, която има доста добра звукова система и акустика, както много добре знаем.

С повече от 50 релийза зад гърба си и с участия на най-големите събития в световен мащаб, хедлайнърите ще отбележат важен момент от развитието на dub сцената у нас. Съставен от базираните в Лестър продуценти Steve Vibronics and Richi Rootz, в момента Vibronics са колектив от 10 артисти. Формацията има и свой собствен лейбъл Scoops, издаващ както своите собствени артисти, така и част от големите световни имена в бранша. На сцената гостите ще бъдат подкрепени от обещаващият британец Madu Messenger.

От българска страна ще видим live проекта на Samity, допълнен с вокалите на Sen I. Двамата дори ще представят за първи път своята нова продукция, както и първата им съвместна песен Conqueror. Създателят на JFF - Don D, ще влезе в събитието като селектор. Билетите за събитието са налични в мрежата на Ticketlogic. Цената им в момента е 15 лв, като в деня на събитието ще бъде 20 лв. Началният час е 22:00. Краят, по традиция, ще бъде в 4:20.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар