[Release] Paraplanner - Smoke (LQ Music Remix)

Bar Backyard е малко заведение в самия център на столицата. Сгушено в дъното на двора на ул. „Шишман” №22, заведението е добре известно място за търсещите вечерно музикално разнообразие меломани. В бара редовно се провеждат запълващи капацитета му drum and bass събития. Покрай тях често се организират и мероприятия в други електронни стилове, а не са редки и участията на групи на живо.

Напълно в кръга на нещата е покрай такава гъста и разнообразна програма на заведението, в него да се родят интересни колаборации. Подобна съвместна творческа дейност се заформи между бандата Paraplanner и новосформираното DnB дуо LQ Music. Paraplanner е интересна музикална формация, често изявяваща се на клубната сцена в столицата. Някои от членовете на групата редовно участват в събитията на Liquidizer. LQ Music (Low Quality Music) са непознат до момента колектив. Част от него са съименниците Боян Савов (Bruhu) и Ангелов (Boyan), които покрай честите си срещи в Backyard решават да създадат общ проект. Първата им съвместна работа е именно ремикс върху парчето „Smoke" на Paraplanner. Произведението бе представено в нашето съботно радиопредаване и излиза с опция за свободно сваляне днес.Парчето "Smoke" ще бъде изпълнено на живо в петък в Club Terminal 1. LQ Music, подкрепени от Александрина (вокал, Paraplanner) и Яна (флейта, Paraplanner), ще открият серията от събития по случай третия рожден ден на заведението:

https://www.facebook.com/events/101428880377055/?ti=cl


Полезни линкове:


Чуйте и оригиналното парче:

https://www.youtube.com/watch?v=x7imRdLsjPs - embed pls
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар