Втора Othercide Records вечер в София на 3-и март


Определено HUNT се превърна в любимо място за местните Hard Music фенове. Клубът отвори врати едва в началото на годината, а вече се радва на огромна популярност сред младите софиянци. Въпреки че в заведението може да се чуе разнородна музика, основен фокус се поставя върху тежките електронни звуци. Мястото е озвучено от 30 kw Clear Sound, което го прави перфектно за hard bass, hard techno, hardcore, schranz и подобни жанрове. Няколко родни организации вече използват заведението за всяко свое голямо събитие, като програмата се допълва с интересни решения на самия мениджмънт на HUNT.

Поредното силно събитие с тежък характер, което ще представим, е втората Othercide Records Label Night в София. Партито е запланувано да се проведе навръх Националния празник на България - 3-и март, и ще се състои именно в HUNT. Зад организацията на мероприятието стоят Bass BOX, които редовно създават подобни събития в подлеза на НДК. Силно впечатление прави наситеният с чуждестранни гости lineup. Типично за почти всяка Othercide вечер, зад пулта ще се изяви създателят на марката Neks. Сънародниците му от Франция и абсолютни фаворити на родната публика Katharsys също ще представят своята мощ за пореден път в България. Дуото идва в България с чисто нов албум, който излезе съвсем наскоро от лабораторията на Othercide. Португалецът Fragz се завръща пред българска публика, след като наскоро дебютира в страната. Последен в списъка поставяме добре познатия румънец Freqax, който вече натрупа доста музикални визити в столицата.

От българска страна също се очаква силно представяне. Izsteria в индивидуален сет и Javi & Kraen в B2B колаборация ще представят Bass BOX. Намиращият се в страхотна форма D-Mental ще представи най-новите парчета от ръководения от него Mental Disorder Recordings. The Dark One и Defragler ще излязат в съвместна сесия от страна на Alternative Movement. Представителят на Overload - Mokushi, ще допринесе с hard мелачки, за да няма недоволни откъъм тежък звук фенове. Събитието е с начален час 22:00 и (по план) ще приключи в 08:00 сутринта. Билетите са пуснати в продажба в мрежата на Eventim и са на стойност 20 лв.

Facebook: https://www.facebook.com/events/2191496911075991/

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/othercide-sofi-klub-hunt-453638/event.html
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар