NORDIC SOUNDSCAPES vol.3


Nordic Soundscapes се превърна в успешна и ежемесечна поредица на EventEase. Преди месец се проведе второто издание на концепцията. На 21-ви януари посетителите на Tell Me Bar се зарадваха на селекцията на sayulke и martin, които преминаха през всички жанрове и основни изпълнители на скандинавската музика. В събитието звучат предимно хитови парчета, задължително идващи от северноевропейския полуостров. Годината на издаване е без значение, както и стиловата характеристика на парчетата. Сред артистите чухме Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lykke Li, Kasper Bjørke, и още много други, а безграничната жанрова концепция ни запозна с всевъзможния род инди и електроника от Норвегия, Швеция, Исландия, Дания и Финландия.

Третата част на поредицата ще бъде факт на 18-и февруари. Мястото и артистите ще са добре познати от миналото издание, което значи, че зад пулта на Tell Me Bar отново ще застанат martin и sayulke. Сработеният дует има дългогодишна съвместна история, като двамата са излизали и в маратнонни, и в кратки b2b сесии в продължение на дълги години. Началният час на партито е 21:00, а входът е на стойност 5 лв. За незапознатите с идеята на Nordic Soundscapes, имаме дълго разяснение на основните фактори около събитието, идващо от двамата селектори и любители на скандинавската музика:

Интервюто бе взето преди предходното издание на събитието,
 но отговорите все още са актуални
https://www.facebook.com/clubmatebulgaria/
Посети Tell Me Bar и опитай Club Mate - събираме впечатления на pr@lowfrequencies.info
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар