METROPOLIS pres. HEROES TOTAL w/ Ben Klock & more


След голямото им новогодишно парти METROPOLIS продължават серията си силни партита с ново грандиозно шоу. На втори март в Интер Експо Център в София ще гостуват Julian Jeweil, Ilario Alicante и един от най-големите на световната сцена - Ben Klock.

METROPOLIS са се погрижили пролетта да започне ударно, като са събрали трима силни западноевропейски диджеи. Франция, Италия и Германия са представените държави, а трите имена са кое от кое по-голямо. И тримата вече са гостували в България, по покана на METROPOLIS, но за първи път ще пускат в Интер Експо Център. Локацията е използвана рядко от METROPOLIS, като през 2016 г. това се случи два пъти - при гостуването на Sam Paganini и Alan Fitzpatrick и при това на "папа Свен". Събитията се получиха изключително мощни и затова ние от Low Frequencies категорично аплодираме избора.

Но да поговорим за артистите. Първият в лайнъпа е базираният в Южна Франция Julian Jeweil. Базиран там, но всъщност прекарващ много повече време в Берлин (по очевидни причини). Кариерата му започва през 2007 г. с "Air conditionné" - парче, което бързо се изкачва до номер 1 на Beatport techno chart. След него се редят успех след успех, записвайки парчета за огромните Cocoon Recordings и Plus 8 Records. Сцената бързо реагира и Julian започва да пуска на най-големите фестивали и в най-големите клубове. Популярността му през последните години продължава да нараства, а той самият развива уменията си на диджей и продуцент - през септември 2015 г. четири от топ десет местата в техно класациите на Beatport са окупирани от негови продукции. В България Julian е идвал три пъти досега. Първото му посещение е през 2014 г., когато отново дели сцената с Ilario Alicante - следващият гост, за когото ще говорим. Последва силно представяне редом до британците WHYT NOYZ на старта на 2015 г. Последно французинът беше тук миналото лято, когато заедно с Monika Kruse и Sasha Carassi взривиха плаж Перла до Приморско. Със своето четвърто гостуване в също толкова години, Julian се превръща категорично в любимец на родната публика, както и на самите METROPOLIS.

Вторият гост на събитието ще бъде споменатият вече Ilario Alicante. Италианецът е роден през 1988 г. в Ливорно и кариерата му започва от много крехка възраст, когато е още посетител на локалните клубове, а по-късно и резидент на клуб Pachamama в Пиза. Звездата му изгрява рано и още на 20 години дебютира на Time Warp - рекорд за най-млад дебютиращ диджей в историята на фестивала. Оттам насетне всяка година е все по-силна за италианеца, който реди хит след хит за лейбъли като Cocoon и SCI + TEC. В момента той пътува много, за да посети възможно най-много от най-качествените световни клубове и фестивали - в програмата му личат визити в Швейцария, Италия, Германия, Бразилия, Великобритания и цяло мини-турне в Австралия. В България Alicante е бил два пъти, все по покана на METROPOLIS - през 2014 г. заедно с Julian Jeweil и през 2015 г. на плажа Перла, заедно с друг любимец на техно феновете у нас - Alan Fitzpatrick. Сега италианецът отново ще застане до френския си колега, но безспорният хедлайнър на вечерта ще бъде третият гост - Ben Klock.

Не вярваме, че немският гений има нужда от каквото и да било представяне на техно публиката у нас. Въпреки че дебютира на родна почва едва преди година, той събра сърцата на публиката с петчасово безкомпромисно берлинско техно в Хладилния завод. В момента Klock е мегазвездата на техното в глобален аспект - през 2015 г. той спечели дори заветната титла за Essential Mix of the Year, побеждавайки силна конкуренция в лицето на Tale of Us; тази година беше част от журито, което обяви Midland за новия победител. Klock е известен по цял свят като резидент на митичния клуб Бергхайн в Берлин вече повече от 10 години. Начинът, по който селектира траковете и миксира своите сетове е уникален в това, че не е просто качествен, а прелива от истинска атристичност. Klock умее да изкара най-доброто от всеки транзишън, да смеси по най-мелодичен начин всяка двойка парчета и да влее своята немска магия във всеки тон. Когато човек слуша негов сет е много лесно да забрави къде е и какво прави - единственото, което иска е да слуша и да танцува. Затова немецът е сред най-големите имена в техно средите в последните 10 години.И така, METROPOLIS отново ни зашеметяват с отличен букинг. Локацията е много по-удобна от обикновено, защото точно до входа на ИЕЦ има спирка на метрото, а отсреща е паркингът на магазин Метро, който е свободен за ползване нощем. Билети все още могат да се намерят на цена от 40 лв в мрежата на Евентим. Така че, взимайте си по-бързо от ценните хартийки и ще се видим следващия четвъртък, на втори срещу трети март, за да посрещнем утрото на националния празник с техното на трима от най-качествените европейски диджеи. Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар