Gorgon City pres. KINGDOM | Carrusel


На 25-и февруари в София се завръщат звездите от английското дуо Gorgon City! Виновниците за страхотния букинг този път са club Carrusel, а лондончаните ще представят предстоящият си албум Kingdom със специален extended DJ set!

Gorgon City се състои от двама млади диджеи и продуценти от Северен Лондон - Kye "Foamo" Gibbon и Matt "RackNRuin" Robson-Scott. Двамата са активни под името Gorgon City от 2012 г. насам, но всъщност избухват на сцената със серия от мега-хитове, започващи с невероятно успешния им общ трак с MNEK "Ready for Your Love". След него идват последователно "Unmissable", "Go All Night" и толкова-въртяният-че-вече-дотяга трак "Imagination". След последното от изброените парчета Gorgon City са на върха на славата в house сцената, издавайки първия си дългосвирещ албум за един от най-големите световни лейбъли Virgin EMI. Хитовете им имат леко и приятно uptempo звучене с дълбоки бийтове и очевидно влияние на класически дийп хаус в музиката им.

Но въпреки че Кай и Мат са на върха на славата си и песните им звучат по всяко радио по десетина пъти на ден, те не попадат в клопката на пълната комерсиализация, в която изпадат много от съвременните артисти, докоснали се до мейнстрийм успеха. Двамата успяват да запазят вкуса си за по-клубно звучене и редовно издават ремикси и собствени продукции, които не биха имали място в плейлистите на The Voice, но пък редовно попадат в сетовете на диджеи като Hot Since 82. Лондончаните имат усет за това как трябва да звучи един клубен диджей сет - не като поредица от "greatest hits", дълги по три минути и миксирани калпаво, а като качествена селекция от чужди и собствени продукции и ремикси с концепция и реална връзка с публиката. Дуото, в лицето на Мат, доказа точно това миналото лято, когато бяха поканени на едно от най-качествените събития през сезона - Хипиландия. Както писахме в ревюто, там Gorgon City направиха дебюта си в България и изненадаха изключително приятно с качествен клубен хаус сет, който задоволи и най-взискателните фенове на жанра в публиката. А в събота в Карусел те ще пускат в истинска клубна обстановка, при това extended set. Очакваме същото качество и тогава.

Не на последно място, хубаво е да споменем и концепцията на събитието. То е част от KINGDOM tour, с което дуото представят на световната публика предстоящия си втори дългосвирещ албум KINGDOM. Очаква се двамата да фокусират сета си върху представянето на новата си продукция, разнообразявайки я с най-новото и най-качественото от световната хаус сцена.

Билетите са в продажба на цена от 30 лв. Входът в деня на събитието ще е 40 лв. Билети може да закупите от Тикетпортал, както и от Memento на ул. Раковска или директно от клуб Карусел. Съпортът от българска страна ще бъде изпълнен от резидента на клуба Zimone.
Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар