Drum and Bass събитие в Чепеларе


Открай време родопският регион е известен на Drum and Bass картата в страната. Едно от първите големи събития в началната история на стила у нас се провежда в Смолян. Тогава в България пристигат цели четирима британски артисти, нещо труднопостижимо дори за големите организатори в столицата. В днешно време събитията в региона също не са рядкост. На различни локации в Родопите редовно звучи DnB. Да, събитията не са чак толкова мащабни, но все пак ги има (при положение,че цялата сцена в страната е съсредоточена в София с редки включвания на по-големите градове). На 25-и февруари 175-те бийта в минута ще превземат и Чепеларе.

Мероприятието ще се проведе в местния Grand Hotel и ще представи доста силен и разнороден лайнъп, съставен от родни DJ и продуценти. Ветераните PK8000 и Basic (digitalNIGHTMAREZ) ще бъдат подкрепени от обещаващите таланти Arks, Thrust и Xylophobe. Силните местни агенти Sechnia и Fall Monke ще влязат в b2b сесия, представяйки начупеното звучене на региона. "Врачанската връзка от Нова Зеландия", както бе наречен в ефира на радиото ни, Vasquez NZ също ще се изяви като основна част от музикалната селекция. Отскоро захваналите се с миксиране slow2move и ph0ton b2b Inception ще демонстрират какво са научили през последните месеци. Не се съмнявайте, че събитието ще бъде добре озвучено и осветено. С това ще се захванат GP Stage, които ще вдигнат и сцената за партито. Самото мероприятие се провежда с безусловната подкрепа на Община Чепеларе (нещо, което рядко виждаме по нашите географски ширини) и домакините от Grand Hotel Chepelare.

Началото на партито щебъде дадено рано - в 18:00 ч. Преди 22:00 достъпът ще бъде на стойност 7 лв, а след това - 10 лв.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар