Conjure - 12 Hour Rave vol. 2


Организацията Conjure Amsterdam вдигна високо летвата с първото си парти в София нa 19-и ноември миналата година, като ни показа как го правят в Амстердам. Тогава гости бяха Harvey McKay, Jewel Kid и Paride Saraceni, а бившата централа на Про Кредит Банк беше пълна до краен предел. А сега концепцията им за 12-часов рейв продължава с втора част, обещавайки ни ново незабравимо преживяване в техния си стил.

На 18-и февруари ще чуем техно сензацията от Холандия Egbert van der Gugten. Неговата история започва, когато едва 20-годишен започва да продуцира в апартамента си в Ротердам. Secret Cinema (Jeroen Verheij) го открива онлайн и виждайки невероятния му потенциал, му предлага поле за изява. Релийзът му за Cocoon през 2009 г. - "Vreugdevuur" е попадение право в десетката.  След това Time Warp и Аwakenings му стават като втори домове, а пътувания до Токио, Кейптаун, Виена, Будапеща, Ибиза, Амстердам и Мелбърн - в нормални петък вечери.

“Very proud of him to be the youngest Dutch techno-hero to go all around the world and
bring quality music to dance floors across the globe”

– Rocco Veenboer, Awakenings


Следващият гост, поканен за пърформънс на 18-и, отново е млад и амбициозен холандец, обиколил света още в разцвета на младите си години - Keith Carnal! Той много се различава от Egbert с по-тежките си басове и енергия. От него ще можем да чуем доста по-deep и underground техно.

Следващото име, за което ще говорим, е dubspeeka. Иновативен, нетипичен, той пресъздава електронната музика по свой собствен начин. През 2015 г. и 2016 г. той ни засипа с невероятни релийзи за лейбълите Drumcode, Senso Sounds, Truesoul и дори своя собствен такъв - Skeleton imprint.

Ще имаме възможност да чуем и любимците си Balthazar & JackRock от Renesanz. Те са неизменна част от партитата през този сезон и то неслучайно. Музиката им винаги успява да вдигне тълпата и да ни накара да се усмихнем.

Разбира се, ще чуем и резидентите на Conjure - Marico, Zett Feral и Jayzo. В очакване сме какво са ни приготвили този път, но със сигурност ще е ударно и силно!

Мястото е ДНК - пространство за съвременен танц и пърформанс. Билети за партито може да закупите в мрежата на Евентим, както и да участвате в играта Share and Win, за да спечелите билет и възможност да посетите backstage зоната за кратко време и да поговорите с артистите!
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар