Alberto Ruiz [Spain] at Plazma | 25 FebКлуб Plazma в Пловдив ще зарадва жителите и гостите на града на 25-и февруари, канейки техно диджея Alberto Ruiz! Мястото е едно от най-известните, когато става дума за електронна музика, а партита там има всяка седмица. Гости досега са били Matador, Kintar, Luigi Rocca, Deborah De Luca, Stefano Noferini, Cosmic Boys, Steven, Boryana и Dennis Cruz. Евентът е посрещнат с много позитивни овации и коментари. Точно такъв гост DJ може би са очаквали пловдивчани. Испанецът беше и в столицата през 2016 г. в зала "Универсиада", по покана на Under_Constuction.

Кариерата на Alberto Ruiz започва, когато той е резидент на парти-уикендите в клуб BCM в Ibiza, както и в родната си Палма де Майорка от 2006 г. до 2010 г. Музиката му е динамична и вълнуваща, стигаща върховете на топ 50 класациите за техно музика. Ремиксът му на Quentin Dourthe’s Full Vision е бил № 1 дълго време, а траковете му са въртяни редовно от имена като Dubfire, Green Velvet, Richie Hawtin, Adam Beyer, Marco Carola, Carl Cox, Joseph Capriati и Pan-Pot. Младият, талантлив продуцент тепърва ще ни изненадва и ще ни засипва с качествена музика!

На 25-и ще можем да чуем и главния резидент на Plazma - DJ Versus. От цели 7 години Versus играе важна роля там, като почти винаги вечерите минават с него зад пулта. Още от малък, заобиколен от аудио апаратура, той се увлича по създаването и усъвършенстването на музика. До днес той вече е бил в множество клубове из цялата страна, както и във Великобритания, Испания, Гърция, Сърбия, Македония и др.

През дългогодишната си кариера той добива все повече популярност и достига до топ местата за електронна музика в България, както и до доста фестивали и големи събития. От 2005 г. Versus намира собствения си любим стил, който най-добре описва страстта му - house. Благодарение на добрия си имидж, той успява да поддържа връзки с tech house и house клубовете у нас - Alien’s (София), Stereo (Благоевград), Fashion (Нова Загора) и Terra Dance Lounge (Стара Загора). Нещо друго, с което може да се похвали той, е собственото си радио шоу по "Алфа Радио" през 2007 г. Година по-късно той е поканен за гост DJ на фестивала EXIT в Нови Сад, Сърбия и представя България. В началото на 2009 г. той официално става резидент на Plazma след много успешни партита за клуба. DJ Versus още пише историята си и ще ни показва на какво е способен!

Мястото е клуб Plazma в Пловдив, улица "Христо Ботев" 82. Повече информация очаквайте тук.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар