8 ГОДИНИ CAMP SESSIONS


Преди осем години, в средата на месец февруари, се поставя началото на една от водещите организации на родната клубна сцена. На 13-и февруари 2009 г. се формира екип от DJ със силно присъствие в нощния живот на столицата и с любов към къмпинг емоциите. Колективът приема името Camp Sessions и бързо се превръща в основен фактор както на сцената в Столицата, така и по цяла България. Сега, осем години по-късно, организацията продължава да стои стабилно и да пази изградения си през годините имидж. Въпреки че около Camp Sessions се зародиха множество проекти и организации, ядрото на формацията остава почти непроменено и не спира да радва феновете си с хубава и басова музика.

За да отпразнуват своя рожден ден, Camp Sessions организират парти на 17-и февруари. Негов домакин ще бъде Club Mixtape 5, като събитието ще се проведе в голямата зала на заведението. През годините "кемпърите" са свързвани от незапознатите с тяхната концепция меломани единствено с drum and bass. Това донякъде е истина, но е непълна истина. Да, DnB е може би основният приоритет на крюто, но покрай бързите bpm-и можем да чуем всякакъв род музика, която да ни върне към летните емоции дори и в средата на февруари. Именно това е главната идея на Camp Sessions - непримиримостта към студените дни и неспирните купони през топлите месеци. А всеки летен купон стои далеч от музикалните стилове, предразсъдъците и междуличностните отношения. Защото в основата на всеки летен купон е забавлението, а истинското забавление не търпи негативни чувства.

Въпреки че сме в средата на зимата, а и самата зима е доста студена, на 17-и февруари ще можем да се гмурнем в океана от горещи емоции, които ще ни излеят Camp Sessions и компания. На сцената в Mixtape 5 ще видим основните DJ-и на организацията, сред които са Emil Prize, Kickon, Xonic, подкрепени от колегите си Harry Up, Fiks и Panega. Няма как да минем без участия на живо, които ще са в лицето на летните титани Wosh MC и дуото Zafayah & Jammi Youth. Bass Mafia (колектив, изграден около Camp Sessions) ще забие смело с римите на HEMA и бийтовете на Prize.

Началният час ще бъде 23:00, като вратите отварят половин час по-рано. Достъпът ще е на стойност 5 лв до полунощ и 10 лв - след. Бъдете там!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар