TRANCƎMOTION pres. Orkidea | Fabrica 126


TRANCƎMOTION е от най-младите организации, с които работим. Въпреки това, за краткото време, откакто стартираха дейността си, те се отличиха като един от най-професионалните промоутърски екипи в София. Особено предвид факта, че успяват да се справят без сериозния финансов гръб, на който могат да разчитат повечето от другите промоутъри в столицата. Две години по-късно е време и за партито по случай втория им рожден ден. Датата е 18-и февруари, мястото е Fabrica 126, а гостите ще бъдат цели двама!

Хедлайнърът на събитието ще бъде големият транс диджей Orkidea. Родом от Финландия, която през 90-те бе държава, в която трансът доминираше, той е започнал кариерата си като промоутър, организирайки нелегални rave партита, на които се е слушало деветдесетарско техно и транс. По-късно навлиза още по-дълбоко в бизнеса, ставайки диджей, а през 1998 г. започва и продуцентската му кариера, която е толкова успешна, че много бързо го изстрелва на върха. Финландецът е издал шест дългосвирещи албума през годините, като още с първия открива големия успех на транс сцената с култови парчета като Inner Peace, Beautiful и особено Unity.През годините Orkidea остава верен на своят класически транс стил, въпреки че често в собственото му радио шоу Radio Unity можем да чуем и по-бавни progressive house парчета. Финландецът има плодотворна кариера, която му осигурява глобално признание на способностите му. Печелил е два пъти наградата Best Nordic DJ, както и пет пъти Best Finnish DJ. Работил е с артисти от най-висок калибър като Tiësto, Solarstone, Sasha, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk, Underworld и The Chemical Brothers. А като бонус можем да ви кажем, че е работил и в Nokia като sound design manager.

Второто име на флаера е това на специалния гост Allan Morrow. Британецът е роден през 1989 г. - само няколко години по-възрастен от цялата кариера на големия му финландски колега. Въпреки младостта си, той вече успява да пробие на световната транс сцена с релийзи за някои от най-качествените лейбъли в бизнеса като Mental Asylum, Blackhole Recordings, Tytanium Recordings, Damaged Recordings и Armada Music. Парчетата му са подкрепяни редовно от големите имена в световния транс като Armin Van Buuren, Simon Patterson, и Aly & Fila. В последните години той успя много да усъвършенства уменията си зад пулта, което му донесе първо влизане в Top 100 Trance DJs на квалитетното издание Trance Podium.

Съпортът от българска страна ще бъде предоставен от резидента на TRANCƎMOTION Bobe. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketlogic на цена от 30 лв, като те ви носят и безплатна напитка. Локацията е Fabrica 126, а датата на празненството е 18-и февруари. Очакваме ви!

Линк за билети: https://tranc3motion.ticketlogic.bg/
Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1221830011207254/
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар