The Shure-Mure sessions w/ HER | COMMA GROUP


На 14.02.2017 г. Comma Group се завръща в парти-календара на столицата! След доста дълго отсъствие организацията, известна с мелодичния и чувствен vibe на партитата си, кани френската банда Her за техния дебют в България.

Comma Group е организация, която работи на родната сцена вече от шест години, трупайки солиден опит и фенове. Екипът навлезе в нощния живот с няколко по-малки партита, но направи истинския фурор през лятото на 2012 г., когато представи концепцията си Beach Banquet с гости Lee Foss и Nina Kraviz - две имена, които нямат нужда от представяне. Последваха серия от силни партита във вече затворения Blender Club и на Cacao Beach през лятото. Бяха поканени големи артисти, като Finnebassen, Phonique, Blond:ish, Miguel Campbell, Noir, Nora En Pure, а Comma събираше овациите на родната deep и tech house публика.

След затварянето на Blender, който бе редовната локация за Comma вечерите, организацията се намери в трудното положение да търси нова добра дестинация. И докато летните партита продължиха със Steve Lawler, Uto Karem и Phonique, ситуацията в столицата бе трудна. Последва една колаборация с YALTA CLUB, в рамките на която бе поканена Francesca Lombardo, но тя приключи с това парти. Последното голямо събитие на Comma в София бе петият им рожден ден с Delilah /live/, който бе разпродаден месец преди събитието и се състоя в Sofia Live Club. Явно това е новата локация, която екипът ще използва, защото на Св. Валентин ще чуем французите Her точно там.

Her е френска банда, чието име идва от вдъхновението, което петимата музиканти добиват покрай по-красивия човешки пол. Темите, които обхващат, са любов, еротика и силна, разкрепостена и изцяло открита чувственост, а музиката им е наситена и емоционална. Типично по френски, те показват любовта си към Жената, без въобще да я крият зад мачовска фасада. От изгарящата страст по Жената в "Quite Like", през срещата във "Five Minutes", чувството да ти липсва в "Her" до брачния съюз в "Union", бандата държи на концепцията за музиката си. Центрирана около двамата вокалисти Victor Solf и Simon Carpentier, групата работи изцяло на английски език, без никакъв френски акцент. Често се случва дори да ги бъркат с англичани, което петимата музиканти намират за особено забавно. В България те ще пристигнат с цялата си група, а изпълнението им ще бъде live, точно както и това на Delilah в Sofia Live Club.Подгряващият диджей ще бъде Bagerziev, който е дългогодишен резидент на Comma Group. Партито ще бъде част от концепцията "The Shure-Mure Sessions", която организаторите създават с цел на родната сцена да има една по-интимна парти вечер, с мелодично звучене и релаксиращ vibe. Събитието е 18+, а headliner-ът ще се качи на сцената около 21:30 часа. Билети може да закупите на цена от 25 лв в мрежата на Евентим.

Линк към събитието във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар