Reflet Feminin празнуват година в две зали на Fabrica 126


За да не сме крайни, не бихме казали, че обширната сцена, за която пишем, е сексистка, но определено е доминирана от мъже. Да се види артист от женски пол (независимо в кой от стиловете) е рядкост. Дамите трябва да се справят с редица клишета, породени от недоверие към уменията им. Когато една жена се захване с миксиране и продуциране, първо се следи дали нейното гадже (по презумция мъж) не ѝ записва сетовете предварително или не ѝ продуцира траковете. Дори и големи имена на клубната сцена се сблъскват с твърдения, че са пробили предимно със сексапил, а не с умения.

Въпреки солидната доза клишета против женското присъствие на сцената, група момичета вече година изграждат своята изцяло дамска организация. В началото на 2016 г. бе създадена формацията Reflet Feminin, която, след няколко промени в състава си, продължава да държи своите позиции в дълбокия роден underground. За да отпразнуват своето едногодишно присъствие на сцената, момичетата организират събитие, което ще се проведе на 6-и януари във Fabrica 126. 1 year Reflet Feminine pres. Double Massacre ще се проведе в две от залите на локацията. По-голямото помещение ще е с Hardcore насоченост, докато в по-малкото фокусът ще бъде върху DnB ритъма.

Hardcore залата ще представи доста Breakcore, Acid, Speedcore, Crossbreed, Raggatek, Tekno и дори малко Jungle. Основните артисти ще бъдат Dessy, Kukky и AntyMary, подпомогнати от Yango (Remurder), Talasum (Gabbafreakz) и  b2b сесия на . В DnB залата ще чуем Manik, подкрепена от Phirah (FSS), Pandemic и Techdown (Warfare Recordings). За момента това са всички обявени артисти, като се очаква още имена да бъдат обявени до началото на събитието. Датата на провеждане е 7-и януари (първата събота за годината), началният час е 22:00, а стойността на входа е загадка за момента.

Facebook: https://www.facebook.com/events/704980913004621
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар