[Q&A] Просто винаги сме правели, каквото ни се е струвало правилно за нас самитеСептември, 2016 г. Точно бяхме пристигнали във Фажана и след като уредихме престоя си в хотела, се насочихме към амфитеатъра на града. Компанията ни беше доста голяма, около 10 души, и всички бяхме ходили на Outlook преди. Въпреки че бяхме гледали на живо откриващите концерти в предните години, нямахме търпение да се потопим в атмосферата на Outlook. Емоцията в амфитеатъра е несравнима, особено когато арената оживее със светлинните ефекти, звукът и силното артистично присъствие. Хедлайнърът в онази вечер беше Damian Marley и повечето от нашите хора бяха там, за да чуят него, но все още си спомням ясно как Боби обясняваше, че ASM не бива да бъдат пропускани.

Настанихме се на каменните пейки точно преди ASM да излязат на сцената след края на сета на Eliphino. Fade, Green и FP започнаха силно, подкрепени от трима от техните духови музиканти. А шоуто беше невероятно! На следващия ден повторихме емоцията да чуем ASM на живо, по време на първото Beach party в програмата на Outlook, където мащабът бе по-малък, но представянето им беше все така страхотно. И тъй като ми е трудно да опиша с думи какво е да видиш лайв на ASM, се радвам, че те идват в България.за да може широката публика да ги чуе. За това трябва да благодарим на мениджмънта на Club Terminal 1, които преди няколко дни ни свързаха с ASM за кратко интервю. Прочетете думите им по-долу и се подгответе за шоуто - датата е 28-и януари!

Здравейте, Green T, FP and Fade! Всички сте от различни държави (Германия, Канада и Англия). Разкажете ни как и кога се събра групата. Какво ви накара да мислите, че можете да работите заедно?

Здравейте! Въпреки че сме от различни държави, всъщност ходихме на училище заедно в Германия, така че започнахме ASM като трима приятели, които просто си прекарваха яко, без да мислят много за нещата, просто от обич към изкуството. Мисля, че се запознахме, когато бяхме на около 12 години!

Вие сте ядрото на ASM, но около вас има доста музиканти, които ви подкрепят в работата ви. Защо решихте да работите с музика на живо и защо избрахте точно духови инструменти?

 Мисля, че е защото фънк, соул, джаз и реге музиката имаха огромно влияние върху нас, както и хип-хопът, така че беше много естествено да вкараме и лайв инструменти в музиката ни, особено духова секция, защото всички знаем какво чувство внасят духовите инструменти на фънка!

В края на 2016 г. празнувате 10 години ASM. За това ввреме сте направи много на сцената. Разкажете ни какво ви кара да се чувствате най-щастливи като банда за това десетилетие.

Все още ни е трудно да разберем как трима приятели, които израснаха заедно, които никога не са планирали да правят кариери в музиката, все още правят музика заедно... Все още пътуваме по света заедно, все още прекарваме време и купонясваме заедно. Това е най-хубавото, да изживееш тази мечта с приятелите си - изкарвали сме толкова много страшни шоута през годините, че, честно казано, сме им изгубили бройката, но съм сигурен, че са над 500. Срещнахме много страхотни хора по пътя, също така!
Издали сте три студийни албума (четири с Cosmic Flavour). Вече работите ли по нов албум и ако да, кога може да очакваме да излезе?

 Наскоро пуснахме EP с името String Theory и в момента работим по странични проекти - Fade има неговия RHINO проект, а Green и FP ще се впуснат в турнето Chinese Man... Но скоро ще сме заедно отново, за да правим музика като ASM!

Показали сте уникален подход към музиката си прези годините и никога не сте правили компромиси относно клишетата на сцената. Колко важно е за един артист да остане верен към себе си и към изкуството си, вместо да търси по-широка фен база?
За ASM винаги сме правили каквото ни се е струвало правилно за нас самите. Винаги сме се стремяли да правим по-добра, по-интересна музика, но никога не сме се опитвали да направим популярна музика. Мисля, че златното правило, към което винаги сме се придържали, е, че се опитваме да правим музика, от която се гордеем, а не музика, която си мислим, че хората искат да правим.
В края на януари ще свирите на живо в Терминал 1 в София. Какво можем да очакваме от изпълнението ви в контекста на клубно шоу и кои членове на групата ще присъстват?

Всички членове на ASM ще бъдем там (FPGreenFade), но без лайв групата. Така че реално е шоу от типа "завръщане към корените" - Fade зад пулта и на MPC-та, а FP и Green на микрофоните. Ще представим класическия си материал, много нови неща и също така ще рапираме върху класически фънк и хип-хоп бийтове и инструментали - шоуто ще бъде с високоенергийно, парти шоу! 
Какво знаете за българската сцена и публика и какви са очакванията ви за събитието?
За първи път ще свирим в България! Така че сме много въодушевени за събитието и сме сигурни, че ще бъде страшно!

Довършете изречението "За нас музиката е..."
Любов
Благодарим за отделеното време. Моля, пожелайте нещо на читателите ни.

 Пращаме ви позитивни чувства, обич, здраве и много хубави неща през 2017 г. Също така се надяваме махмурлукът ви след партито ни в България да не бъде много тежък!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар