Overload представя Battle Destruction vol. 6


Въпреки че отскоро сме фокусирани върху Techno сцената, една организация стои до нас още от самото ни създаване и винаги ни е помагала в трудния път на нашето развитие. Това са момчетата от Overload, които се стремят да ни даряват с интересни и вълнуващи Hard Techno емоции през годината. В календара на формацията стоят няколко ежегодни събития, сред които са Joy's Birthday, Critical Damage и Battle Destruction. Освен тези мероприятия, Overload се стараят да организират и други интересни партита през годината, а артистите в крюто често могат да бъдат срещнати като гости в клубни решения на други организации.

По традиция, в края на месец февруари се провежда събитието Battle Destruction. Предишните издания на концепцията се проведоха в Party Center 4km и бяха в две зали - една с Hard Techno и друга с DnB насоченост. Основната идея на събитието е да представи артисти от родната сцена, които да излязат в съвместни b2b комбинации и да покажат колаборативни умения зад пулта. В последните събития от поредицата се срещаха и Live Act артисти, които излизаха в индивидуални сесии, заради спецификата на изпълненията си.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе на 24-и февруари в новоотвореното столично заведение HUNT. Тъй като клубът не разполага с две помещения, цялата програма на Battle Destruction ще се проведе в една зала. За сметка на това организаторите са се постарали да направят всичко възможно, за да засегнат максимален брой стилове и да покажат възможно най-много артисти. За да се компенсира липсата на втора зала, в това издание на концепцията ще има специален гост от чужбина. Такава стъпка не е била предприемана в последните издания на Battle Destruction, въпреки, че през годините сме виждали чуждестранни изпълнения на поредицата.

Специален гост на събитието ще бъде французинът Protokseed, който е специалист в Mental и Mentaltribe, Acidcore и Hard Techno стиловете. Въпреки че насочеността му е по-скоро към свободните фестивали и free party културата, изпълнителят често представя творчеството си и в клубна среда. Компания зад пулта ще му правят няколко b2b сесии, изградени от български диджеи. Освен артистите на Overload, на сцената ще излязат членове на Gabbafreakz, Alternative Movement, Bass BOX, Gabba Music On, Mental Disorder Recordings, Techsys и Sketches. Ето и пълния лайнъп за събитието:

PROTOKSEED - Live act (Overload / BassBOX / Gabba Music On /FR)
JOY vs. METALIX (Overload /BG)
MOKUSHI vs. THE DARK ONE (Event Horizon /Overload / Alternative Movement /BG)
SHANODJ vs. DREADKICK (Gabbafreakz.org / Overload /BG)
GROZDANOFF vs. JOY (Overload Booking /BG)
IZSTERIA vs. KRAEN (Overload / BassBOX /Gabba Music On /BG)
HARDINAL V vs. IVEX (Overload Booking /BG)
D-MENTAL vs. JAVI (Mendat Disorder Rec. /Techsys Recordins /BG)
SCOP vs. HARSHER (Sketches /Techsys Recordins /BG)
ACID SPIRAL 23 (BG)

Началният час на събитието е 22:00 часа. Входът ще се плаща на място и ще е на стойност 10 лв. Очаквайте съвсем скоро giveaway кампания от наша страна, в която ще раздадем цели три безплатни входа за мероприятието. Стойте нащрек!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар