MIXTAPE 5 стават на 6 години


Още от създаването ни като блог се стараем да улесняваме читателите си, като категоризираме статиите си с определени етикети. Имаме етикети за стилове, етикети за организации, етикети за интервюта/миксове/релийзи. По този начин всеки наш последовател знае за какво е статията и дали би му била интересна за четене. Ние, от своя страна, често следим статистиката в отделните категории, за да бъдем информирани какво предпочитат и какво търсят читателите ни. Но въпреки хилядите етикети, украсяващи заглавията ни, едва отскоро добавяме тагове за самите клубове. Това определено ни пречи да направим своята статистика в тази категория, но, по принцип, не се нуждаем от такава опция.

Не ни трябва да броим статии, за да видим кои са най-споменаваните локации в сайта ни. Напоследък сме се насочили към един род събития, преди време предпочитахме други, но и в двата случая, Mixtape 5 е сред любимите ни дестинации. В заведението са се провеждали редица запомнящи се събития, които сме отразявали с огромно удоволствие. Били сме там на Reggae, на Drum and Bass, на House, Techno, Dubstep, че дори и Trap и концертни изпълнения с групи на живо. За времето, в което се развиваме като информационна платформа, Mixtape 5 са ни предлагали чести, позитивни и уникални по характер емоции. И, въпреки че ние се борим с музикалната действителност в страната от малко повече от 2 години, Mixtape 5 правят това от близо 6.

Да, точно така! Само след няколко дни клубът ще стане на 6 години и ще отпразнува събитието с двудневно парти в началото на месец февруари. На 3-ти (5ък), вечерта ще бъде отредена на електронната музика и DJ-те. Специално за вечерта в A-Side ще видим гост от чужбина - трап дуото Stööki Sound. Британците ще бъдат подкрепени от силните родни артисти DoLittle, SAVA и Eskudrone, които познаваме от честата поредица Trap Цензура (както и от безброй други събития). В B-Side музиката ще е също толкова басова, но малко по-интензивна. Саундтракът в тъмната зала ще бъде дело на Future Sounds of Sofia, които са DnB резидентите на Mixtape 5.

Ден по-късно, когато не е ПЕТЪК, но пак е хубав ден от седмицата, е и същинският рожден ден на Mixtape 5. Датата на датите и ден номер едно на тяхното съществуване. Или по-скоро нощ номер едно. И ако нямаме спомен какво се е случило на 4-и февруари 2011 г. (честно), със сигурност знаем какво ще бъде на същата дата, но през тази година. Вечерта отново ще бъде активна и за двете зали, но този път на сцената ще видим музиканти и банди. Жлъч & Гена, Ogi23, The Top Stoppers, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще владеят микрофоните в A-Side, а за музикалната селекция между бандите ще се погрижи ДжNпCy Joker. В B (бе) ще видим Миленита и нейния лайв бенд, хардкор фаворитите Last Hope и Van Cock, както и селекторите Panick Attack Selector и Rosty.

Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim и цената им за една вечер е 15 лв. А срещу купуването (и представянето му на входа) на билет от 20 лв, можете да посетите и двата дни с двете зали и да се насладите на страхотния лайнъп в Birthday уикенда на MIXTAPE 5!Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар