Metafiziq Night w/ Adi-J and W.P.L | HUNT


Metafiziq Recordings са една от организациите, които поддържат Hard Drum and Bass-a в страната на високо ниво. Организацията действа и като промоутър с разнообразна програма, и като лаборатория за издаване на нова музика. Водени от Ogonek, фракцията поддържа плътно и стабилно крю от DnB DJs, а феновете на Metafiziq в страната стават все повече и повече с всяко парти на лейбъла. При все, че марката не държи да е постоянно в средата на прожекторите, и прави събития само, когато е необходимо, програмата им може да се похвали както с интензитет, така и с ексклузивитет на поканените артисти.

На 18-и февруари Metafiziq ще проведат поредната си вечер, в която ще има хедлайнери от чужбина. Този път имената са две - познатият мениджър на Big Riddim Recordings - W.P.L и силната DnB дива Adi-J. Събитието ще се проведе в новооткрития клуб HUNT, където феновете на Hard Bass ритмите намериха своя нов дом. Мениджмънтът на локацията редовно показва своя афинитет към тежките звуци, обявявайки постоянен поток от подобни събития, който понякога трудно смогваме да следим. Но когато става въпрос за гости от такъв калибър, няма как да пропуснем да помогнем за разпространението на информацията.

Adi-J е поливалентен артист, който има дълбок поглед върху музиката и страхотни умения в представянето ѝ. Въпреки че тя нашумя главно заради работата си в PRSPCT Recordings, в нейната визитка се вижда и минала обвързаност с лейбъли като Renegade Hardware и Fokuz Recordingz. Въпреки че не се слави като силен продуцент, дамата поддържа имидж като страховит DJ и водещ на редица онлайн програми, резидент на клубни събития и участие в най-големите фестивали в световен мащаб. W.P.L от своя страна започва музикалния си път в тежката инструментална музика (метъл, ню-метъл и други), но бързо се преориентира към електронните експерименти. След издания за редица лейбъли, артистът (заедно с АК1200) основава Big Riddim Recordings. В момента лейбълът е в своя пиков момент на развитие със собствена сцена на Let it Roll и с перманентни издания на редица водещи Hard Bass продуценти.

От българска страна зад пулта ще видим добре познатите артисти на Metafiziq Recordings, сред които са Ogonek, Ruji, Ctrl+J и Boogieman. Началният час на събитието е 23:00, а вратите отварят в 22:30. Достъпът ще се заплаща на място и ще струва 15 лв. Организаторите връщат една стара традиция, при която всеки, представил флаер за събитието, печели 3 лв отстъпка от входа.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!