High Duty ще озвучат Sofia Steppers vol. 2


Поредицата се завръща на 26-и януари

 


Sofia Steppers е инициатива, стартирана от Majestic Samity Sound. Чрез нея от Dub лейбъла целят да промотират дълбокото ямайско звучене чрез серия от събития в София. Първата част на мероприятието се състоя през месец ноември в Live & Loud и събра голям брой почитатели на Dub вученето в заведението. Тогава звукът бе предоставен от JFF Soundsystem, а Don D (създател на системата) движеше селекцията, заедно със Samity. Чухме много красива музика, изпълнена както чрез типичната за стила селекция, така и чрез Live Set. Събитието даде необходимия старт на поредицата и, логично, втората част се задава на хоризонта.

Sofia Steppers #2 ще се проведе на 26-и януари и ще бъде на ново място и с нов звук. От Majestic Samity Sound избраха новия столичен клуб Hunt за локация на епизода. Заведението се слави с наличието на стабилна Clear Sound система, която обаче този път ще остане тиха. Звукът ще излиза от най-голямата Dub & Reggae система в страната - High Duty. Контролната кула този път ще е ръководена от Samity, който ще се подготви с много нова и тежка карибска музика. Естествено, селекторите на High Duty също ще се включат в размяната на свежи парчета и ще демонстрират как се поддържа ритъма на танца по време на Dub сбирка. Началният час на партито е в 22:00, а краят ще е около 4 сутринта. Този път ще има и символичен вход от 5 лв.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!