FSS със събитие в High Club


Future Sounds of Sofia са поредната Drum and Bass организация, която ще изнесе свое събитие в High Club. Заведението отдавна се опитва да си създаде име на 170+ bpm дестинация, но до момента е оставяло само и единствено противоречиви чувства у местните DnB фенове. Първоначално в локацията се появиха Metafiziq Recordings, поканени от самото заведение. Събитие с такъв жанр не бе повтаряно няколко месеца, когато отново по инициатива на High Club зад пулта бяха момчетата от Chronic Vibez. На 11-и февруари опитът ще бъде повторен, като този път Future Sounds of Sofia откликнаха на апела на заведението.

High Club се намира на бул. "Фритьоф Нансен", непосредствено до НДК. Заведението е локализирано в подлеза между пл. България (градинката с фонтаните пред НДК) и кръстовището с бул. "Васил Левски". Мястото е удобно и лесно достъпно, както и добре познато на част от Techno феновете в страната заради честите си мероприятия и почти постоянни афтърпартита. Колкото до Drum and Bass обаче, клубът няма особено голям опит. Това си пролича и от предходните две 170+ събития. Основният класов сблъсък бе породен от факта, че High Club има не чак толкова странните изисквания като съсредоточен фейсконтрол и елементарен дрескод. Нещо, с което Drum and Bass феновете не са свикнали. И ако е малко налудничаво на минусови температури да се опиташ да влезеш в заведение, обут с къси панталони, на рестрикции ще бъдат подложени непълнолетните и видимо неадекватните кандидат-посетители.

И, да, ако държим на мнението си, че Future Sounds of Sofia притежават най-адекватната Drum and Bass публика в страната, не би трябвало да ставаме свидетели на странни случки на входа. Но все пак говорим за DnB. А от опит знаем колко затворена към новости и промени е родната Jungle публика. Надяваме се, че в тристранните взаимоотношения публика-организатори-фенове всичко ще бъде изгладено и Drum and Bass почитателите ще могат да се зарадват на ново, отворено към стила заведение.

Колкото до FSS, те вкарват всички налични кадри в събитието. Доскоро познатата четворка се превърна в трио, след като Presize реши да отдели повече внимание на разрасналото му се семейство. Phirah, Smartech и Robustus продължиха сценичния си път като ядро на FSS, а вече свикнахме около тях да виждаме Hydrashock, Trust и Vasquez. Именно това ще бъдат шестимата DJ-и, които ще отговарят за селекцията на вечерта. Началният час на събитието ще бъде 22:00, а входът ще е на стойност 5 лв. Основното звучене през цялата вечер ще бъде съсредоточено върху добре познатите от страна на организацията Deep, Liquid & Soulful DnB, като не са изключени и Neurofunk включвания в ключови моменти.

Събитието е 18+, а High Club държат на приличен външен вид от страна на посетителите си.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар