Fernanda Martins открива годината на Hard Techno сцената у нас


През последните няколко сезона Renesanz, а впоследствие и подфракцията им Hard Nature, канят в България дами с нежна фигура и безкомпромисна тежко-звукова селекция. Първа поведе краче украинката Miss K8, която бе хедлайнер във вече затворения Party Center 4km през 2014 г. Няколко месеца по-късно на същото място голямата звезда на вечерта беше италианската дива Anime. Между двете партита в София бе организирано и събитие в Club Mania в Слънчев Бряг, което бе водено от холандката Korsakoff. През 2015 г. и 2016 г. организацията загърби тази своя концепция и се съсредоточи към единични за годината събития с масов характер и безкомпромисен лайнъп. През 2017 г. Hard Nature отново ще заложат на красива визия зад пулта и вече обявиха поредната дама, която ще е основен артист на тяхно събитие.


Fernanda Martins в момента живее в Барселона, но е родена в Мадианейра, Бразилия. Освен атрактивен външен вид притежава и безпогрешен контрол над пулта и смазващ музикален репертоар. За разлика от дамите, които бяха в страната през 2014 г., латиноамериканката няма опит на Hardcore сцената. За сметка на това Fernanda е изградила име като Techno и най-вече Hard Techno артист. С договори за Devotion Records и AudioCode Records и издания за Renesanz​, Cubo, Naked Lunch, Moop Up, Hard-Techno-Bastards, Italo Business, тя затвърждава позициите си на водещ продуцент в бранша. В миксовете на Fernanda Martins винаги има огромно количество танцувален заряд, а траковете в тях са подбирани с железни критерии. На 4-и февруари дамата ще дебютира в България и ще сложи началото на програмата със събития както на Hard Nature, така и на Renesanz.

Освен бразилската звезда, зад пулта ще се изявят четирима от най-силните Hard Techno артисти у нас. Joy и Grozdanoff от Overload, ветеранът Sajet и силно представящият се Acid Spiral 23 ще допълнят програмата и ще допринесат към тежкия саундтрак на вечерта. Заради затварянето на Party Center 4km, събитието трябваше да си търси нова локация и подобно на много други организации реши да изпробва капацитета на клуб HUNT. Заведението се намира в центъра на София (подлеза на НДК - точно срещу билярден клуб Stix) и е озвучено от Clear Sound. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Eventim, а стойността им е 16 лв. Мероприятието е с начален час 22:00.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар