EXIT Summer of Love 2017 идва с пакет от четири фестивала


EXIT Festival е едно от явленията, които държат Югоизточна Европа в центъра на картата на летните парти дестинации. Започнат като студентски протест в началото на века, в момента EXIT е фестивал, спечелил множество отличия и събиращ няколко хиляди посетители във всяко свое издание. По традиция мероприятието се провежда в Нови Сад, по-специално в Петроварадинската крепост. В последните години бяхме свикнали EXIT да се провежда точно преди друг фестивал от същите организатори - Sea Dance, като дори на двете събития можеше да се отиде с един билет. Тази година пакетната услуга отново ще е налична, но този път тя ще дава достъп към, цели 4 събития, все така организирани от една и съща промоутърска агенция. 

EXIT Summer of Love започва още през май. Между 26-и и 27-и май ще се проведе фестивалът Sea Star, който е базиран в близост до хърватския град Умаг (Umag / Umagio). На плажа в курорта Стела Марис ще видим множество хедлайнери, като за момента обявените водещи артисти са The Prodigy и Dubioza Kolektiv. След отктиването на брега на Адриатическо море, Лятото на любовта се насочва към Тимишоара (Румъния). Между 2-ри и 3-ти юни там ще се проведе Revolution Festival (носещ награди за най-добър нов фест и най-добър малък фест). Доколкото знаем за румънската сцена, там двудневните фестивали продължават цяла седмица, така че можете да си предвидите няколко допълнителни дни към почивката за събитието.


От Румъния керванът се насочва към брега на Дунав, където между 6-и и 9-и юли е планирано поредното издание на EXIT Festival. Както и в предишните години, фестивалната обиколка на Балканите ще приключи в Будва, където между 13-и и 15-и юли ще царува Sea Dance Festival. Спомняме си, че през 2016 г. над 300 000 меломани се впуснаха в десетдневната обиколка, наречена EXIT Magic Adventure. Сега, с два допълнителни фестивала в календара, очакваната бройка е доста по-голяма. 

Продължаваме с добрите новини!!! До края на месец януари билетът за EXIT Festival е на стойност 115 лв, а този билет дава достъп до всичките 4 описани по-горе дестинации. Както винаги, мениджмънтът на EXIT Bulgaria се ръководи от екипа на PartyTravel, на чийто сайт можете да намерите всички възможни ценови категории за отделни билети и пакетни услуги. 

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар