Critical и Viper на 18 години HMSU


Една от пионерните Drum and Bass организации в България става на 18 години! През далечната 1999 г. се ражда явлението HMSU, което тотално променя родната DnB сцена и се превръща в основен фактор за изграждането на DnB културата у нас. Днес, 18 години по-късно, организацията е с над 300 големи събития зад гърба си, няколко ежегодни събития и плътна целогодишна програма. По традиция, всяка година събитията им стартират с грандиозен рожден ден, който изсипва огромно количество чуждестранни хедлайнери в столицата. Тазгодишното издание на поредицата поставя ново начало на сагата. Заради закриването на Party Center 4km, поредицата се мести в Студио Орфей. Това ограничава събитието до само две зали (за разлика от 4-те на старата локация), но пък за сметка на това, зрелището ще е гарантирано.

Critical Music вече гостуваха в България по време на Horizon Festival 2015 и бяха в състав Kasra и Foreign Concept. Лондонският лейбъл ще повтори визитата си в страната на 21-ви януари. Мениджърът Kasra се завръща, заедно с любимеца на родната публика Current Value и всеобщия фаворит Mefjus.

***

Viper Recordings дебютират в страната и също ще бъдат представени от три проекта. Brookes Brothers, Cyantific и Insideinfo ще покажат мощта на британската марка с поредното издание на Viper:Live концепцията. Към основните хедлайнери в двете зали ще се присъединят и редица български артисти както от HMSU, така и от други организации. Обявяването им е поетапно и още не е окончателно приключило. Част от имената можете да видите във Facebook страницата на събитието:


Билетите за събитието вече са пуснати в продажба. Моментната им цена е 25 лв и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, както и в магазините Break Point и 4:20 Shop.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар