Contemporary Techno Structures канят Peter Van Hoesen


Contemporary Techno Structures е парти вечер, която се организира от екипа на Artmospheric Festival. След няколко силни издания, концепцията продължава своето клубно присъствие и през 2017 г., като първото им мероприятие за новата година ще се проведе на 6-и януари. За да отбележат 5-ата годишнина от съществуването на проекта, организаторите канят дългоочаквания белгийски хедлайнер Peter Van Hoesen. Началният час на събитието е 23:00, а локацията ще бъде добре познатият клуб Mixtape 5.

Artmospheric са фестивал и организация, известни със своята подчертана експериментална насоченост. Peter van Hoesen е страхотно попълнение към тяхната концептуална програма. Белгиецът се слави с експерименталния си подход и висококачествената си продукция. Музиката му е стегната, със засилен тъмен отенък и винаги разказва различна история, съобразена с мястото на провеждане на събитието (клуб, фестивал, галерия). Огромна част от музиката му излиза за собствения му лейбъл Time to Express, който е среда за развитие на стриктно селектирани артисти, насочени към Deep Techno звученето. На 6-и януари белгиецът ще представи 3-часова композиция, която ще ни изкара от Mixtape 5 и ще ни преведе през експерименталната му творческа гениалност

От българска страна ще видим трима атисти, които са Joro Paskalev (a.k.a Acron), StefaK и Milan. Acron е част от Artmospheric семейството и притежава уникално звучене, което трудно може да се ограничи в определен жанр. Сетовете му са дълбоки и медитативни, но същевременно изпълнени с много танцувален заряд. Класически IDM (Intelligent Dance Music), предизвикващ емоция и настроение. StefaK, по думите на организаторите, притежава близко звучене до това на Peter van Hoesen. Въпреки че страни от всеобщата популярност, Стефан е един от пионерите на House и Techno сцената в България. С разчупено звучене, характеризиращо се с множество музикално-емоционални промени, StefaK е специалист в манипулирането на настроението на публиката. Milan е представител на дълбокия Underground и е от артистите, които не обчат известността под всичките ѝ форми. Той държи музиката му да предизвиква вниманието на аудиторията, оставайки загадъчен за незапознатата с творчеството му публика.

За визиите ще се погрижи екипът на Phormatic Visual Lab, който работи по изграждането на уникални 3D-Mapping експерименти и разчупени визуални концепции. В момента билетите за събитието се продават на цена 25 лв, като в деня на събитието ще са на стойност 30 лв. Разпространяват се в мрежата на Eventim.

Полезни линкове:

http://artmospheric.org
http://facebook.com/ContemporaryTechnoStructures

 
http://www.t2x.eu/
http://soundcloud.com/petervanhoesen
http://www.facebook.com/petervanhoesenofficial
http://twitter.com/PeterVanHoesen
http://www.discogs.com/artist/53824-Peter-Van-Hoesen
http://www.residentadvisor.net/dj/petervanhoesen


http://soundcloud.com/joro-paskalev-aka-acron
http://www.residentadvisor.net/dj/stefak
http://soundcloud.com/stefak
http://mixcloud.com/stefak
http://facebook.com/stfkk


http://phormatik.org/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/556223074583524/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар