Bob Marley Earthday | MIXTAPE 5 | 10 февруари


Bob Marley Earthday по традиция се празнува ежегодно със силно събитие в Mixtape 5. Последните издания на концепцията се провеждат в двете зали на заведението, което винаги е давало възможност за широк лайнъп и разделяне на артистите в зала за банди и зала за DJ-и. Тази година, както и всяка предишна, събитието ще завземе локацията, но този път залата ще е само една. Това донякъде означава, че ще се наложат някои ограничения. Да, лайнъпът няма да бъде толкова дълъг, както предишните години, и свирещите групи ще бъдат едва две. Но за сметка на това организаторите залагат на качеството и ексклузивитета на артистите, за сметка на бройката им.

Двете банди, които ще участват в Bob Marley Earthday, ще бъдат непознати за голяма част от пресните Reggae фенове. Едната банда е съвсем нова за сцената, изградена е около Volen Milchev и ще излезе за първи път пред публика в своя наскоро изграден състав. Другата група е Roots Souljah. По-възрастните фенове на стила познават бандата като една от водещите в страната допреди няколко години, след което фракцията се разпадна изненадващо. Специално за това събитие, Roots Souljah ще се завърнат в оригиналния си състав и ще забият за първи път заедно след няколко години прекъсване, в комбинация с някои от най-силните ни реге артисти.

Освен двете групи, на сцената ще се изявят и няколко силни MC-та и DJ-и. Зад пулта ще видим селекторите на Zionlionz Soundsystem, както и Kin Dread. С микрофоните ще се заиграят Kappa Irie, Irie Bear, Nick Upliftah и NRG_D. Да, наистина, списъкът с артисти е доста по-къс от предишни години, но изглежда нищо няма да липсва в сценичните изяви на изпълнителите. Билетите за събитието могат да се намерят в мрежата на Ticketlogic на цена 10 лв. Такава ще е стойността на входа и в деня на мероприятието, но до 22:00 часа. След това цената се покачва на 12 лв. Датата на събитието е 10-и февруари, а началният час - 21:30.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар