APOLLONIA | TAKEOVER | YALTA CLUB


TAKEOVER се завръща! Последното издание на култовата парти-вечер в Room 2 на YALTA CLUB на 28-и май 2016 г. ни поднесе истинско тържество на ъндърграунд хаус и техно музиката с гостите Adam Port и David Mayer. Сега името, с което букингът на Ялта ще направи ударното завръщане на концепцията, е набиращото голяма популярност сред българските фенове Apollonia. Датата е 20.01.2017 г., а локацията е YALTA CLUB.

Apollonia направи своеобразен дебют пред българска публика през октомври 2015 г., когато Dyed Soundorom откри сезона с TAKEOVER парти. Половин година по-късно Ялта вече бяха букнали цялото трио за изненадващо интимен винилен сет по времето на Solar Easter: Trinity. Сет, който направи изключително добро впечатление на феновете с по-изтънчен вкус. Още тогава призовах в ревюто си парижаните да бъдат поканени за клубна дата. Радвам се, че YALTA CLUB мислят по същия начин като нас, слушателите, и са се погрижили за този страхотен букинг.

Apollonia е френско трио от трима родени и израснали в Париж диджеи, всеки от които си има собствена соло кариера, с псевдонимите Dan Ghenacia, Dyed Soundorom и Shonky. Скоро след запознанството си, тримата откриват много общи неща във визията си за електронната музика и създават общ лейбъл, през който промотират музиката, която харесват и искат да пускат. Това води до създаването на триото, под името на което парижаните правят ексклузивни шоута на някои от най-качествените световни клубове и фестивали, като DC10, fabric и The BPM Festival. Сетовете им са специални extended винилни сетове, в които начина на пускане е back2back2back, а дължината обикновено надвишава 5 часа. Точно като за TAKEOVER.

Събитието е 18+, а билети ще се продават единствено на входа. Фейсконтролът отново ще действа строго. Както обикновено, правилата за TAKEOVER важат - никакви телефони на дансинга, никакво нарушение на комфорта и вайба на околните посетители. Все още не е обявено дали залата ще бъде традиционната за парти-вечерта Room 2 или току-що обновената по-голяма зала. Така или иначе, Apollonia ще покажат всичко най-добро в съвременната хаус и техно музика.

UPDATE: Вече има яснота по някои от тези въпроси. Партито се пренася в реновираната Room 1, но очаквайте същата тъмна атмосфера с повече дим, по-малко ярки светлини и прожектори и силна връзка между артистите и публиката. Входът ще бъде на цена 30 лв.

Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар