AlterNation: Alternative Movement празнуват година!


Като изключим София, варненската сцена е може би най-развитата в страната. Партитата в града са чести, дори и извън силния летен сезон в региона. Организации като Bass Warriors и редица независими артисти поддържат огъня в областта. Летните фестивали Kavarna Youth и Bass Gathering събират младежите от цяла България. Клубовете са няколко, не много, но са на високо ниво. Съдейки по честота на събития и брой организации, Варна е на второ място в страната по развитие на клубна сцена.

Преди година една организация се появи на варненския underground и влезе в парти-календара на града с гръм и трясък. Става въпрос за Alternative Movement, които със солиден и мотивиран екип успяха да разчупят клубната обстанока в морската ни столица. С тежки ритми в областта на Hardcore, Hardcore + (Speed, Break и други) и DnB музиката, Alternative Movement сложиха своя отпечатък върху цялостната сцена в България. В последните месеци организацията се установи в Rubik Art Center, където се провеждат повечето им събития. Следващото мероприятие в календара им също ще се проведе на тази локация и представлява първият рожден ден на морското крю.

За да отпразнуват своята първа година и за да започнат новата подобаващо, Alternative Movement впрягат всички налични сили в AlterNation - партито по случай рождения им ден. Зад пулта ще видим всички налични артисти на организацията. The Dark One ще застане в b2b сесия с Defragler. SML as Freakuience и Omen ще обединят сили в друг съвместен сет. Dessy и Yango ще добавят малко карибски звук към тежките си счупени бийтове, а Choda и Pilitroncore ще излязат с индивидуални изпълнения.

А какво е рожден ден без гости? Естествено, ще има и такива. Hard Bass машината и съосновател на Metafiziq Recordings, Ogonek е винаги готов да покаже подкрепа към по-малките и правилно развиващи се организации в страната. Освен SML, който познаваме от силната фракция Overload, в събитието ще влязат и други двама агенти от тази лаборатория. Това са Joy и Dreadkick, като вторият от тях ще бъде в традиционната за последните месеци съвместна сесия с Shano DJ /Gabbafreakz/.

Какъв лайнъп само! Но нещата не свършват тук. За industrial визията на мероприятието ще се погрижат "Сдружение Cre8", които ще отговарят за визуалната ефектност. Както знаете, Rubik Art Center притежава безкомпромисен звук, което е друга силна градивна единица на едно парти с такава огромна мощ. Датата на мероприятието е 28-и януари. За начало е поставен часа 22:00, а достъпът ще се заплаща на място срещу 8 лв през цялата вечер.

Facebook: https://www.facebook.com/events/942818975823260/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!