ADRIAN HOUR | BALLANTINEs TRUE MUSIC | YALTA CLUB


След завръщането на Apollonia като част от Takeover, YALTA CLUB продължава своята програма с още едно завръщане на диджей, направил дебюта си в България по тяхна покана. На 28.01.17 г. Adrian Hour отново ще застане зад пулта на най-качествения столичен клуб, този път в рамките на продължаващата концепция на YALTA, Boiler Room и Ballantine's - True Music.

Adrian Hour за първи път гостува у нас като часто от шоуто на Mark Knight Toolroom Live на Нова година преди две години. Тогава Найт пускаше в Room 1 над 7 часа, докато в Room 2 се изявиха Adrian Hour и Mark Storie. И двамата са част от лейбъла на Mark Knight, Toolroom Records, който се стреми да се завърне към чистия, неподправен груув на хаус музиката с концепцията Toolroom Live. Да наречем Adrian Hour хаус диджей обаче би било грешка. Той е изключително всестранно развит като селектор и винаги се намира на тази тънка линия между хаус, тек хаус и техно, която кара публиката да полудее. Hour е започнал като техно диджей в родната Аржентина още на 18 г., докато не се впуска в света на продуцирането на музика, издавайки парчета за Toolroom, Suara, Yoshitoshi, Knee Deep in Sound и редица други големи хаус лейбъли. Междувременно обаче не изоставя и техно корените си - музиката му редовно се пуска от големи имена на сцената, като Richie Hawtin, Umek, Gary Beck, Harvey McKay и Technasia. Фактът, че музиката му намира място и в техно, и в хаус и в тек хаус сетове ни показва ясно разнообразието на звученето му. Точно това можем да очакваме и при повторната му поява в YALTA CLUB.

Преди аржентинеца зад пулта ще застане един от най-обичаните български диджеи и продуценти - Diass. Той ще предостави българския съпорт за вечерта със селекция от типичния за него бленд от deep и tech house. В последните години Diass се превърна в разпознаваемо име не само на българската, но и на европейската хаус сцена, издавайки и пускайки музика в широк жанров спектър - от Nu disco и Indie dance през Deep и Tech house, та чак то Detroit techno. Преди близо две години той издаде третия си дългосвирещ албум "Reset the World", който бе от най-добрите попадения на български продуцент в последните години. Лаунч партито на албума се проведе отново в YALTA CLUB, а Diass и гостът Luigi Rocca пускаха пред повече от хиляда души.

Събитието на 28-и е част от True Music поредицата на Ballantine's, Boiler Room и YALTA. Предното издание на парти вечерта бе точно на Коледа, когато Franky Rizardo бе зад пулта. Сега отново важат същите правила - на 1-ви февруари ще бъде изтеглен един късметлия, който е бил на събитието с Franky Rizardo или на следващото издание с Adrian Hour, който ще получи два билета за  Boiler Room с Maya Jane Coles в Мадрид на 9-и март! В наградата влизат и самолетни билети за отиване и връщане, както и настаняване в хотел!

Но това не е всичко. От Ballantine's са осигурили още една изненада на всички фенове на техно музиката. Ако се регистрирате на линка по-долу участвате в томбола за 50 безплатни пропуска за партито в Ялта на 28-и януари. Всички, които не спечелят, ще получат отстъпка от редовната цена на билетите. Затова бързайте да се регистрирате, стискайте палци и ви очакваме в последната събота на месеца в YALTA!

Линк за регистрация: цък
Събитие във Facebook: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар