A State of Mind идват в София в края на януари


През изминалите сезони бяхме свикнали Terminal 1 да канят своите основни хедлайнери в дни, различни от петък и събота. От началото на новата година обаче се забелязва промяна в тази политика на локацията. Именно двете най-желани вечери от седмицата са предпочитани от мениджмънта на клуба за провеждане на големите им събития през януари. От началото на месеца на "пилотската" сцена излязоха редица български артисти, които изнесоха страхотни концерти и представиха много нова и интересна музика. В края на месеца обаче идва време за силните имена в букинга на клуба. На 27-и януари в заведението ще бъде полякът DJ Twister с огромната му винилна селекция. Ден по-късно на сцената на "Ангел Кънчев" №1 ще излязат интернационалните рапъри от ASM (A State of Mind).

Като колектив, познаваме творчеството на ASM главно от тяхната богата дискография. Изпълнителите имат цели три албума, които срещат огромна подкрепа както на европейската, така и на американската и световната хип-хоп сцени. Групата е известна със своя разчупен подход в продукцията и изпълнението на парчетата си, които са подплатени с множество funk, soul и дори reggae елементи и са примесени с изпълнения на саксофон, тромбон и тромпет. Постоянна част от бандата влизат продуцентът (и DJ) Fade, вокалистите Green T и Funk.E Poet, докато духовите музиканти Rom1, Djo Blow, Alex Herichon, Marco 6ixToys, Paulo 6ixToys, Mike Davis и Ludivine Issambourg влизат само в някои от студийните и сценичните формации на групата.

Благодарение на съвместната ни работа с Outlook Festival, имахме възможност да чуем групата по време на откриващия концерт на фестивала през 2016 г. и бяхме удивени. Докато Fade водеше бийта от грамофоните, Green T и Funk.E Poet не спираха да заливат публиката с рими и закачки. Триото бе подсилено и от трима членове на своеобразния си духов оркестър, което придаде уникален привкус на представлението. Като към атмосферата добавим и обстановката в античния римски амфитеатър в Пула, който бе арена на събитието, спомените придобиват магически характер. Ден по-късно ASM бяха на дневната плажна сцена на фестивала и отново изнесоха страхотен концерт в малко по-интимна обстановка. На 28-и януари ще имаме възможността да чуем бандата за пръв път в клубна среда и то в сърцето на столицата ни - Club Terminal 1.

Събитието е с начален час 22:30, но вратите ще бъдат отворени час и половина по-рано. Непосредствено преди европейските гости на сцената ще са Unkle Billy и Julydrummer, които ще изнесат своя музикално-визуален спектакъл DrumsetVision. Част от шоуто ще бъдат и селекторите Lazy Face и DoLittle, които също ще допринесат за всеобщото музикално разнообразие на вечерта. Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на Eventim. Приканваме ви да не се бавите със закупуването им, тъй като Club Terminal 1 е с ограничен капацитет от 400 души.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/247060742397292/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар