Ballantines True Music w/ Franky Rizardo | YALTA CLUB


Тази година ще празнуваме Коледа с нещо наистина специално и виновниците отново са YALTA CLUB. Навръх светлия празник, в партньорство с Ballantine's и Boiler Room на гости в клуба ще дойде Franky Rizardo, като част от поредицата на Ballantine's True Music.

След като по-рано този месец се оплакахме от застоя в хаус сцената и похвалихме Ялта, че е единственият промоутър, който кани хаус артисти редовно, те затвърдяват нашето впечатление. Franky Rizardo е бил в България няколко пъти, по покана на YALTA CLUB, така че това не е нещо ново като име. Новото в случая е концепцията. Stay True е много развита парти поредица на Ballantine's, която има огромен успех в чужбина в сътрудничество с Boiler Room. В България Балънтайнс навлезе първо с друга концепция под чадърното име на Stay True - MyBeatLive. Под това име концепцията имаше няколко успешни партита, в които участници бяха KiNK и основателя на Boiler Room - Thris Tian. Сега, за първи път, парти-вечерта ще се пренесе в YALTA CLUB, а партньорството с Boiler Room вече е официално.

Колкото до Franky Rizardo, за него можем да кажем, че стъпи повече от успешно на българската сцена преди няколко години. През миналия сезон той се появи в Ялта през февруари като част от тогавашната концепция PLUSH и впечатленията от него бяха безкрайно високи. Половин година по-рано Франки бе част от откриването на Solar Summer, когато бе на сцената преди големия Fatboy Slim и отново успя да зареди публиката със страхотно настроение. Франки е от школата на Fedde Le Grand в хаус музиката и дълги години е издавал музика през неговия лейбъл Flamingo Recordings. Разчитайте на същия бленд от хаус поджанровете, какъвто ни предлага и Fedde - progressive, tech, electro или просто house, очакванията за празничния сет на Франки са високи.

Вечерта няма да мине и без коледни подаръци. На 01.02.17 г. един от присъстващите ще има възможност да спечели двоен пакет за събитието на Boiler Room и Ballantine's Stay True в Мадрид с гост кралицата на дийп хауса Maya Jane Coles, което ще се проведе на 03.03.17 г. В пакета влизат самолетни билети от и до Мадрид, както и хотелска стая и двойна покана за събитието.

Ballantine's имат още една изненада за всичките си фенове - шанс да спечелят безплатен билет за събитието. Промоутърът раздава 50 покани на лотариен принцип. За да имате шанс да спечелите, регистрирайте се тук. За всички останали входът ще бъде на цена 30 лв, а членските карти и фейсконтролът ще бъдат активни.

Очакваме ви за една специална коледна вечер в YALTA CLUB!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!