Stefan Goldman идва в България на 25-и декември


Краят на годината предлага доста силни емоции на феновете на Macro в България. На 25-и ноември в страната гостуваха Live проекта Electro Guzzi и единият от създателите на лейбъла - Finn Johanssen. Събитието бе подкрепено и от друг артист в компанията - сънародникът ни KiNK. Месец по-късно, на 25-и декември, в столицата ще гостува и другият мениджър в Macro - немецът с български корени Stefan Goldmann.

Събитието ще даде начало на една нова серия от мероприятия, носеща името DiViat S1on. За локация е избрано Studio EW, където се проведе и миналогодишното издание на коледното парти на Бергшвайн. Освен Stefan Goldman, в събитието ще участват няколко силни музикални проекта от България. Единият от двигателите на Artmospheric - Cinnamint, ще покаже своята любов към експерименталното звучене. Другият артист зад пулта ще бъде Stefak от Swine Riddim. Това е същият лайнъп, както и миналата година. Очаква се вечерта да премине под диктовката на мелодичното Techno с множество различни настроения, излизащи от колоните. За визуализациите ще се погрижи Vladzen от Phormatik Visual Lab. Със звука ще се заемат Stagemasters, които редовно озвучават събития от подобен род. И се справят доста добре, разбира се.

Началният час на партито е 23:59, а входът ще е на стойност 15 лв.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/129068630915262/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар