One Man Party с две издания в Пловдив и София през декември


One Man Party е онази концепция, която представя в (почти) пълен вариант абсолютната гениалност в индивидуалното музикално развитие на Иван Шопов като продуцент. Изпълнителят стои зад създаването на някои от най-известните проекти на родната музикална сцена. Чрез концепцията One Man Party той представя някои от тях в непрекъснат 7-часов сет. Обикновено представлението на Иван Шопов започва с по-лек Ambient сет, където той влиза в ролята на едноименния си аватар Ivan Shopov. Впоследствие се преминава към разчупеното Techno на Drum Kid, за да се насочим към дълбокия Folklore & Dubstep репертоар на Balkansky. По традиция, всичко завършва с Hard Bass на COOH.

Поредното издание на One Man Party в София ще се проведе на 16-и декември. Домакин в последните издания на спектакъла е A-Side на Mixtape 5. В предишното подобно събитие в отделните части към Иван Шопов се присъединиха негови колеги от родната музикална сцена. Това разчупване на концепцията се прие по страхотен начин от феновете и ще бъде повторено и в средата на месеца. Към началния Ambient/Drone сет ще се присъедини Mytrip, който бе част и от последното One Man Party. Авигея ще подкрепят шоуто на Balkansky и ще допълнят етно мотивите в творчеството му с традиционни вокални изпълнения. Ново име в списъка със сценични колаборации в събитието е Kliment, който е добре познат на феновете на експерименталното Techno у нас. Създателят на Artmospheric движението ще подпомогне представянето на Иван Шопов чрез b2b сесия с проекта му Drum Kid.

За първи път на One Man Party ще видим гост от чужбина. Става въпрос за украинеца Maxim Anokhin, който ще участва в два от четирите етапа на шоуто. Първоначално ще видим съвместен Ambient / Drone сет между Ivan Shopov, Mytrip и Climaxin. Двамата изпълнители развиват повече от успешно своите проекти в това музикално направление и редовно представят творчеството си заедно (не само на българската сцена). Абсолютният гвоздей в програмата ще бъде финалната част на One Man Party, в която COOH ще е в b2b сесия с Limewax. О, да! Феновете на Hardcore Drum and Bass звученето знаят за какво става въпрос. Абсолютна тежка касапница, изпълнена с множество Dark елементи в абсолютен пик на динамиката през по-голямата част от времето.

Билетите са в продажба в мрежата на Ticketportal. Цената там е 17 лв. Промоционални билети от 15 лв могат да бъдат намерени в магазин "Яко".

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/551847221693103/

Седмица по-рано екипът на събитието ще бъде в Club VOID в Пловдив, където на 10-и декември ще се проведе местното издание на One Man Party. Във втория по големина град в България, Иван Шопов ще е сам на сцената, представяйки четири от малко повечето си активни индивидуални музикални превъплащения. Входът за събитието ще се заплаща само на място и ще е на стойност 8 лв.

Facebook: https://www.facebook.com/events/223184108093463/


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар