Третото издание на Naughty Shouty ще се проведе в Hunt


Закритият сезон на 2016/2017 предизвиква доста интересни емоции, свързани с локации и провежданите в тях партита. Първо, "храмът" и "вторият дом" за много хора, Party Center 4km, беше затворен за музикални мероприятия. Новината дойде изневиделица и предизвика доста негативни емоции в много фенове на заведението. Между редовете сълзи и оплаквания във Facebook почти никой не попита защо аджеба се затваря този "клуб". Е, питането го имаше, но отговор нямаше. Или поне не го видяхме. Не видяхме и официално изявление на Party Center 4km. Но не сме и гледали внимателно, честно казано.

От друга страна, две нови локации отвориха врати и изглежда са достатъчно благосклонни да приютят такива събития, на които обръщахме основно внимание, докато бяхме блог. Едно от тях е HUNT, а за другото ще поговорим в отделна статия. Та, HUNT се намира в подлеза на НДК и е на същото място, където се подвизаваха Spacer и Wave. Освен широко пространство, заведението разполага с мощно озвучаване от Clear Sound (30 kw, за да сме точни). Вече минаха няколко събития, организирани в заведението, а по всичко личи, че това ще е новата любима дестинация на някои от читателите ни.

Изглежда, че Bass Box са се преориентирали изцяло към този клуб. Партитата в Alcohol останаха в миналия сезон. Поредното тяхно събитие, на което ще обърнем внимание, ще се състои на 22-ри декември (по стара традиция - четвъртък) и ще бъде основно с Drum and Bass насоченост. Става въпрос за третото издание на поредицата Naughty Shouty, в която ще вземат участие някои от добре познатите имена, участващи на Bass Box събития.

Започваме изреждането с тримата домакини - Izsteria, Kraen и Javi. Изпълнителите на Bass Box вече дълги години са част от сцената и определено са показали, че владеят занаята зад пулта. Към тях прибавяме и мениджъра на Mental Disorder Recordings - D-Mental, който винаги има нови жокери за представяне. Ctrl+J от Metafiziq няма нужда от представяне, тъй като всички са добре запознати с класата на Old School специалиста. Списъка затварят двама от най-силните DnB таланти в момента, Thrust и Dissociation, които вече натрупаха солиден опит чрез изявите си пред публика.

Събитието ще бъде с начален час 22:00, а входът ще бъде 5 лв за представителите на мъжкия пол. Дамите ще влизат безплатно. Заповядайте!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/123975684759283/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!