Нова Година в Mixtape. Ти Си концепцията с второ издание


Zenith Fusion Festival и Fusion Embassy представят новото издание на поредицата ТИ СИ. Концепцията бе стартирана преди година, когато в Mixtape 5 посрещнахме 2016 г. Мястото на събитието ще е същото - клубът в подлеза зад НДК. С второто издание на серията ще посрещнем 2017 г., като отново ще бъдат заети двете зали на заведението.

A-Side ще бъде арена за живи изпълнения. На сцената ще видим шампионите от тазгодишното издание на Guca Festival - Kristijan Azirovic Orchestra. Духовият оркестър идва от съседна Сърбия. Водени от многократният носител на приза Prva Truba Guce (най-добър тромпетист на Гуча), музикантите от формацията за пореден път ще изнесат свое представление пред публиката в Mixtape, след като са го правили няколко пъти на събитието Guca Madness. В залата ще видим и проекта Тъпани и Гайди, които ще са подкрепени от танцьорите от ансамбъл Asti Dance. Dia е млада фолклорна певица, чийто глас звучи страхотно върху електронна музика. Работеща с продуцента Spazm, тя има няколко студийни колаборации с младия бийтмейкър, които разчупват музикалните граници.B-Side ще бъде ръководена от HMSU. В залата ще видим добре познати артисти от Drum and Bass сцената в страната. От страна на HMSU зад пулта ще са High Roll (членове и на Formation Records) и Ogonek (създател на Metafiziq Recordings). Ruji и Krivak & Charoday също ще покажат своите умения, а преди няколко дни към списъкът бе добавен и Funkware. Освен DJ-те, на сцената ще видим и beatbox шампиона Skiller.

Очаква се обявяването на още артисти.

Билетите са на стойност 20 лв в мрежата на Ticketlogic. Ще има и билети, които ще се продават на входа в деня на събитието. Стойността им ще е 25 лв.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар